John Grant-konkurransen ferdig

Svært flinke John Grant besøker Bergen, Trondheim og Oslo i september. Vi ga vekk billetter til alle konsertene, og denne konkurransen er nå ferdig.

Foto: Tom Øverlie/NrkP3.
Foto: Tom Øverlie/NrkP3.

DENNE KONKURRANSEN ER FERDIG OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

John Grant har laget god musikk på egenhånd helt siden han forlot bandet sitt The Czars i 2004. Debuten Queen Of Denmark fikk svært gode kritikker, og inneholdt Midlake som backingband, men det var med årets Pale Green Ghosts – Grants andre på egenhånd – at det løsnet her i Norge. P3musikks Marius Asp satte ord på sin fascinasjon i sin P3 elsker-sak, og Grant overbeviste stort på sine konserter i Norge i vår.

Med smart pop og intense tekster med underliggende humor har Grant truffet ganske bredt. I det lyriske kan en høre gjenklang av noen harde år der Grant kom ut som homofil, slet med depresjoner og rusproblemer, og ble diagnosert med HIV. Slikt har det altså blitt svært vakker musikk av.

Nå kommer John Grant tilbake til Norge for å spille i fire byer. Først ut er USF i Bergen torsdag 5. september. Dagen etter gjør Grant Numusic-festivalen i Stavanger, deretter går turen til Byscenen i Trondheim lørdag 7. september og Rockefeller i Oslo søndag 8. september.

Vi ga vekk billetter til alle konsertene, untatt festivaljobben i Stavanger, og vinnere har fått beskjed via epost.

Merk at det er aldersgrense 18 år på disse konsertene.

Se John Grant leke seg med en basketball og i passiar med diverse mennesker i videoen til «GMF»: