Refused-konkurransen trukket

Hardcorelegender spiller for siste gang i Oslo, og vi ga vekk billetter. Denne konkurransen er nå trukket.

DENNE KONKURRANSEN ER NÅ FERDIG OG VINNERE HAR FÅTT BESKJED VIA EPOST.

Hardcorebandet Refused fra Umeå i Sverige laget med sin tredje plate The Shape Of Punk To Come musikk som forandret sjangeren. Med elektroniske lyder og et øs nesten uten sidestykke skrev svenskene seg inn i historiebøkene. Samtidig ble albumet slutten for bandet ettersom Refused ga seg i 1998 bak en tåke av interne uenigheter og for liten interesse fra verden utenfor. Hardcorefesten var tilsynelatende over. For alltid.

Siden ble platens påvirkningskraft så stor at Refused ble omtalt som et av tidenes beste punk- og hardcoreband, og selv om bandet bastant den gang meldte at de aldri skulle gjenforenes var det nettopp det som skjedde i år. Til manges store glede. Refused har spilt på de største festivalene gjennom 2012, blant annet på Øya, og de har overbevist stort.

Nå går året og gjenforeningen mot slutten. Refused gir seg igjen. Og nest siste konsert finner sted i Oslo søndag 9. desember, før alt tar slutt med stor konsert i hjembyen Umeå lørdag 15. desember. Siste sjanse til å se Refused i Norge er altså på Sentrum Scene på søndag, og vi ga vekk billetter. Vinnere har nå fått beskjed via epost, og konkurransen er ferdig. Takk til alle som deltok!

Oppvarmingsband blir ingen ringere enn norske Blood Command som har hatt fin suksess med sin siste plate Funeral Beach, og ikke minst P3-hiten «High Five For Life». Blood Command var nylig i London for å spille konsert, og kom hjem med sekken fulle av gode anmeldelser for albumet sitt. Flunkende ny musikkvideo har Blood Command også sluppet denne uken.