Vinn Rubens musikkpakke her!

Ruben deler ut ti favorittplater fra 2013 og en fet platespiller.

Denne uka har det vært premierefest på P3. På mandag hadde nemlig Norges største musikkprogram premiere med Ruben Gran i spissen – og det hele feires ved å gi lytterne en herlig liten konkurranse.

Er det fest så er det fest. Derfor gir Ruben deg mulighet til å stikke av med en musikkpakke som innholder hele 10 vinylplater, samt en fet platespiller.

Slik vinner du

Hver uke fra mandag til torsdag skal Ruben gi deg 3-timers sending fra klokken 19.00 til 22.00. Han skal lage liv i radioen og i studio, og beskriver en typisk sending som: Livlig, frodig, variert og vellydende.

Her kan du høre sendingene fra denne uka.

I samlingen som Ruben skal dele ut til en heldig vinner finner du blant annet Disclosure, Pusha T, Kurt Vile og Bring Me The Horizon, og i løpet av neste uke trekker vi vinneren.

rundruben

For å være med i trekningen må du gjøre følgende:

Ta bilde av deg selv med din musikalske favoritt fra 2013. Det oppfordres til å være kreativ. Send MMS til 1987 med kodeord P3, eller last opp bildet på Instagram med (hashtagg) #P3Ruben.

Les også: Marie Komissar er klar for å gi deg en tjuvstart på helgen med et ferskt program.

Dette sier Gran om platesamlinga han skal dele ut.

Deafheaven – Sunbather

Majestetisk, voldsomt og overveldende når San Francisco-bandet strør shoegaze-glitter over black metalen sin.

Disclosure – Settle

Det måtte to unge, britiske brødre til for å gjøre house til popmusikk igjen i 2013. Noe de gjorde til gangs med denne varierte og elskverdige debutplata.

Pusha T – My Name Is My Name

Lekkert og etterlengtet “ordentlig” album fra halvparten av rapduoen Clipse. Strøken for både hettesesongen nå om dagen og balkongtilværelse igjen til sommeren.

Kurt Vile – Wakin On A Pretty Daze

Han tar seg god tid på dette albumet, som seg hør og bør for en langhåret slacker. I hvert fall så lenge han fyller dette albumet med kutt som stryker ørene både hver for seg og i ett godt, timelangt jafs.

Veronica Falls – Waiting For Something To Happen

Briter med oppheng i 90-tallet, velsignet med meloditeft og svake for popkvaliteter? Ja, takk.

Lee Ranaldo and The Dust – Last Night Earth

Noe av det aller beste etter at Sonic Youth ble lagt på is (jeg nekter å tro de er oppløst), men så er også halvparten med her.

Bring Me The Horizon – Sempiternal

Ikke like sterk som forgjengeren, men når de makter å gjøre popmusikk ut av råskapen, aggressiviteten og sulten sin er dette fortsatt et av 2013s beste.

Superchunk – I Hate Music

Gamle travere med et av sine beste plater på mange år, med makt til å ta oss tilbake til 90-tallets skranglepop uten å låte utdaterte.

Frida Ånnevik – Ville ord

Velfortjent mottaker av prisen for årets tekstforfatter på Spellemann, som er på hugget i musikken også. Og den stemmen. Stemmen.

Haust – NO

Ingen band i Norge lager like stygg musikk som Haust, og er så fordømt bra. Heseblesende herlighet.