– Nå har jeg et par kompiser som kommer til å bli glade

Denne fyren får tidenes behandling under P3 Gull. Se vinnerbidraget her!

Vinner av P3gull-video

– Seriøst? Steike, nå har jeg et par kompiser som kommer til å bli glade.

Det sa Andreas Imeland, vinneren av den eksklusive P3 Gull-billetten og alt som hører med, da Christine ringte og overrasket han med den gode nyheten.

– Nå er det bare å begynne å lade opp!

P3gulllogo

Venter stjernebehandling

I tillegg til billetter til verdenshistoriens første P3 Gull-utdeling, har Andreas stukket av med den fete premien som inneholdt både hotellopphold, reise, styling før den røde løperen, innpass i NRKs kostymelager for å plukke antrekk, VIP-plass under utdelingen, etterfestbilletter og en helt personlig raider til seg selv og kompisene sine.

Konkurransen gikk ut på å lage en reklamesnutt til P3 Gull. Blant mange gode bidrag skilte Andreas sitt verk seg ut i mengden.

–Vi har sett på så mange morsomme videoer og noen har gått litt hardere inn enn andre. Denne videoen er både velkomponert og veldig, veldig sjarmerende, kan Christine fortelle om vinnerbidraget.

Se klippet her:

Får menge seg med stjernene

Andreas gleder seg til P3 Gull og spesielt gleder han seg til å se Envy, en gruppe han aldri har sett live før. I tillegg til å få med seg det stjernespekkede showet, skal han og kompisene også få sitte blant navn som Emilie Nicolas, Truls, CLMD, Arif, Kaveh, Lars Vaular og Karpe Diem under hele utdelingen samt bli med kjendisgjengen på den store etterfesten – Og det er noe Andreas må manne seg opp til.

– Nå er det bare å begynne å lade opp! Jeg må jo utnytte denne sjansen til det fulle, sier Andreas.

Vi må nok ta et gruppemøte før utdelingen

Noe som også må lades opp før den store dagen er guttas personlige raider. Det gjenstår enda et allmøte i gjengen for å få spikret den ferdig.

– Vi satt og prata litt om det, men jeg tror ikke vil ble helt enige. Vi må nok ta et gruppemøte før utdelingen, forteller den heldige vinneren.

3 trøsteplasser

Det var mange gode bidrag i konkurransen og derfor vant både andre, tredje og fjerdeplassen også to billetter hver til showet. Her er de andre heldige vinnerne og deres bidrag:

Anders Matheson

Jo Vegard Goderstad

Andreas Solbakken

P3gulllogo

Du kan fortsatt stemme

I tillegg til et forrykende sceneshow med årets heteste artister med årets beste og mest populære låter, skal det også deles ut flere gjeve priser den 29. november. Femten band og artister er plukket ut av en jury og fordelt på de tre kategoriene Årets live, Årets låt og Årets artist. Du har fortsatt muligheten til å stemme frem din favoritt i kategorien Årets låt under!

Stem frem Årets låt her!