Hva vil du spørre Ida Fladen om?

Still dine spørsmål om Prosjekt perfekt direkte til Ida Fladen. Nettmøte: I dag, kl. 13.00.

Onsdag klokka 21.30 går de siste to episodene av Prosjekt perfekt på NRK3. Ida Fladen har testa omtrent alle livsstilsrådene hun har kommet over, og nå har du sjansen til å spørre henne om alt du har lurt på mens du har sett serien. Se alle episodene av Prosjekt perfekt her!

Lurer du på hvordan supermat smaker, om det er verdt å bruke penger på alger eller om Bikram Yoga er så slitsomt som det ser ut som? Nå kan du spørre Ida om alt du lurer på i forbindelse med serien!

Send inn ditt spørsmål i feltet nedenfor. Ida vil svare på spørsmålene fra klokken 13.00 i dag:
 

ida

Ida gleder seg til å svare på dine spørsmål, onsdag klokka 13.00. Spørsmål og svar vil bli tilgjengelig på P3.no etter nettmøtet.

– Det er først nå jeg kan se tilbake på det, og sy sammen hverdagen med det jeg merka jeg fikk utbytte av. Folk kan spørre om hva som helst relatert til prosjektet. Kosthold, trening, sosialemedier, Yolo, rengjøring. Alt de måtte lure på, sier Ida.

Hva håper du folk kommer til å spørre om?

– Hva de nå enn måtte lure på! Det skjer jo mye i serien, og det har ikke vært tid til å vise like mye om alt. Dersom det er et livsstilsråd seerne føler de ikke har fått nok info om – så er det bare å klinke til! Jeg har jo gjort mye mer enn det man har kunnet se på tv, så jeg har mye info om de forskjellige tingene jeg har testet. Håper folk benytter muligheten til å få noen svar rundt ulike livsstilsråd.

Les også: – Det er ikke det at jeg skal bli perfekt