Har du gått tilbake til hamburger-stil?

Les spørsmål og svar fra nettmøte med Ida Fladen!

Onsdag kl 21.30 går de to siste episodene av Prosjekt perfekt på NRK3, men mange har allerede sett serien på nett. I dag stilte Ida Fladen til nettmøtet og svarte på spørsmål fra seerne.

Se alle episodene av Prosjekt perfekt her!

Jeg vet best

Mange lurte på hva slags utbytte Ida har fått av å gjennomføre Prosjekt perfekt, i ettertid. Mali stilte følgende spørsmål:

Hva er den beste erfaringen du sitter igjen med etter prosjektet som du kommer til å ta med deg videre i livet?”

Den beste erfaringen jeg sitter igjen med er kunnskapen om at jeg selv vet best hva som gjør livet mitt bedre.

– Den beste erfaringen jeg sitter igjen med er kunnskapen om at jeg selv vet best hva som gjør livet mitt bedre. Det fungerer best å høre på seg selv, og ikke alle andre. Men for å finne ut av som fungerer, må man prøve ut endel ting. Så det vil jeg anbefale alle å gjøre. Men husk å ikke grip over for mye av gangen, svarte Ida.

Prosjekt perfekt

Supermat og Yolo

Det haglet også inn med spørsmål om hvor sunn Ida er etter at prosjektet er over, og om hvor mye hun trener i dag.

Er selv inne i en “sunnhetperiode” som jeg liker å kalle det(haha LOL) og jeg lurer på, vil du fortsette denne livsstilen for bestandig og hva spiser du nå? Fortsatt grønne alge smoothier eller har du gått tilbake til litt mer hamburger stil? 

Prøver å spise sunt i hverdagene, men i helgene koser jeg meg med godis og litt søppelmat.

– Håper å fortsette med en litt sunnere livsstil enn tidligere i tiden fremover! Nå spiser jeg ganske vanlig mat. Prøver å spise sunt i hverdagene, men i helgene koser jeg meg med godis og litt søppelmat. I ukedagene drikker jeg en smoothie med supermat til frokost. Bruker spirulina og hvetegress sammen med juice og bær.

En fyr ved navn Sverre lurte på hvilket av rådene Ida vil anbefale hvis hun bare kan velge et. Da svarte Ida at Yolo er det beste som har skjedd henne i serien.

– Jeg vil ikke være en gal kattedame, men det er bare så sykt koselig med et kjæledyr i huset.

yololol

Om depresjon

Les også: – Det er ikke det at jeg skal bli perfekt

Ida fikk også endel spørsmål om hvordan Ida kom seg ut av depresjonen hun var i og om hun er lykkeligere i dag. Her er et eksempel:

Hvilke råd har du tro på at kan hjelpe meg ut av den dype dalen jeg er i?

Hvilke av livstilsrådene hjelper faktisk mot depresjon? Hvilke har du tro på at kan hjelpe meg ut av den dype dalen jeg er i?

– Det er nok ganske individuelt. For meg var det første skrittet å akseptere situasjonen jeg var i, og slå meg til ro med at det tar den tiden det tar å komme seg ut av det. Av rådene jeg prøvde i serien, fungerte mindfulness og kjæledyr veldig bra for meg. Jeg anbefaler deg å prate med noen, for eksempel en psykolog. Håper det ordner seg for deg :-), skrev Ida tilbake.

Les alle svar og spørsmål fra Nettmøtet her: