Nickelback fikk mann til å stikke penis i vifte

Vokalisten i bandet betalte trommetekniker to tusen kroner for nesten å lemleste kjønnsorganet.

Chad Kroeger, Nickelback-frontfiguren, har avslørt at han fikk en trommetekniker til å stikke penisen sin i en elektrisk vifte da bandet var på turné i Tyskland.

Vokalisten i det populære bandet har tidligere uttalt at han er en «vandrende» penis til Playboy-magasinet for fire år siden. Fallos-fascinasjonen ble tatt helt ut da han betalte 235 euro – i overkant av to tusen norske kroner – til en i reisefølget for å nesten lemleste lemmet.

Nickelback. (Foto: NTB Scanpix, AP, Sean Kilpatrick)
Nickelback. (Foto: NTB Scanpix, AP, Sean Kilpatrick)

Les: Hærverk på Beatles-peniser
Les:
Anmeldelse av Nickelback – Here And Now

Skrik og blod

Historien ble fortalt under et intervju med Men’s Health.
– Vi har alltid hatt et nært forhold til vår reisegjeng. Vi har fått dem til å gjøre mange dumme ting, sier Kroeger i intervjuet. Han forklarer at det var hetebølge i Tyskland og at de «kjedet seg» da hendelsen tok plass.

Les: Hater du Nickelback? Prøv Nickelblock
Les: Nickelback svarer kritikerne på Twitter

– På bakrommet på stedet vi spilte fant jeg en gammeldags vifte med metall-blader. Jeg kan fremdeles høre «bleh-bleh-blehhhhhhh»-lyden viften lagde med påfølgende skrik og blod. Det var fantastisk, mener Kroeger. Kanadieren sier at seansen ble filmet og at den bør vises på offerets neste bursdagsfest.

Rockebandet Nickelback fra Canada har hatt enorm suksess. Sju album har resultert i over 50 millioner solgte album på verdensbasis.