Norsk låt i engelsk «Broen»-trailer

Faraos låt «Hunter» spiller en sentral rolle i traileren til sesong 3 av «The Bridge».

Da BBC slapp traileren til sesong 3 av Broen (på engelsk: «The Bridge») var det med fersk, norsk musikk som underlag. Faraos «Hunter» spiller en sentral del i oppsparket til det som skal bli tredje runde av den svensk/danske krimsuksessen i England.

Farao, født Kari Jahnsen, kom senest i 2014 på andreplass i Urørtfinalen. I september i år slapp hun debutalbumet Till It’s All Forgotten, som innkasserte en solid femmer fra vår anmelder.

Musikken og serien ligner

Farao fikk vite i forrige uke at «Hunter» skulle brukes i traileren. Selv mener hun at musikken hennes har mye til felles med det karakteristiske Broen-universet.

– Musikken min, spesielt «Hunter», har en mystisk side ved seg som jeg føler passer veldig godt til serien.

Siden i sommer har hun vært listet på BBC Radio 6, og gjennom 2015 har hun hatt spillejobber rundt omkring i Storbritannia.

Fra London til Berlin

Selv om musikken nå har slått rot i England, er ikke LIPA-utdannede Farao lenger basert i London. Da hun var på besøk hos Christine, fortalte hun at hun etter fem år på de britiske øyer har flyttet til Berlin. Debutalbumet er spilt inn på Island.

Den utenlandske pressen har tatt henne godt imot.

– Det er ganske mange som putter meg i «nordisk sangerinne»-kategorien, men det er bare positivt, sier Farao til Christine.

I skrivende stund har hun byer som Amsterdam, London og Paris på turnékalenderen sin.

Trykk her for å høre hele Christines med Farao, etterfulgt av en livefremført «Hunter».

Les også: Portrett med Farao som Urørtfinalist i 2014.