Ny kanon i Banden

Leo Ajkic er tilbake på P3.

Nok en gang er den ustyrelige bergenseren tilbake på eteren, og denne gangen som et nytt medlem av Banden.

– I går var Leo først gjennom en opptakssermoni som fotsoldat for Banden. «Live og ekte fra Bergen» som han sier selv, oppsummerer Sven Sundet, som er produsent/vaktsjef for programmet.

Les også: Banden sender direkte fra Norges verste hybel

Skalpering

Leo har fra han var liten drømt om å være med i en bande.

– Jeg så på cowboy og indianere når jeg var liten, og jeg ville alltid være indianer – gå rundt, skalpere folk, sier Leo like naturlig som alltid.

Videre fremhever han lojalitet som sin sterkeste side som nyervervet medlem i den eksklusive klubben.

– Jeg vil gjøre hva som helst for å stige i rang, få flere striper på skulderen. Akkurat nå er det bare Adidas-striper, sier Leo.

Fra mandag til onsdag kl. 16 – 18, skal den tidligere Hove- og Øyareporteren være den Trondheimsbaserte bandens øyne og ører på gata i Bergen.

Les også: Øya, er du forberedt?

Se mannen med den kjappe replikken i aksjon med Yelawolf på Hove (saken fortsetter under video):

Muslimer og Sverigedemokraterna

I første sending fikk Leo i oppdrag å snakke med de eldre, selvfølgelig i forbindelse med den japanske offisielle fridagen – Respect for the Aged Day. I møte med en godt voksen mann på 64 år, havner en tålmodig Leo i diskusjon om innvandringspolitikk.

Hør Leos oppdrag i sin helhet her:

Leo i Banden

Dette er ikke første gang Leo er i aksjon på radio. Han endevendte backstagen på oppdrag for Popsalongen på Øyafestivalen tidligere i sommer, for å følge kompisen Lars Vaular i minuttene før han skulle på scenen. Få med deg hele backstagekaoset her!

Banden på NRK P3: mandag til torsdag 16-18, søndag 14-16.