Ny musikk på P3

Casa Murilo, Thea & The Wild og The Black Keys er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg åtte nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Tove Lo + Hippie Sabotage – «Stay High» (Habits remix)

Tove Lo er et av Sveriges nye stjerneskudd på vår nabos allerede overbefolkede pop-himmel. Hun starta karrieren sin som låtskriver for blant annet Icona Pop og Girls Aloud, men fant heldigvis ut at hun hadde for mye på hjertet til å gjemme seg bak andres suksess. Tidligere i år slapp hun sin debut-ep Truth Serum som avsluttes med Hippie Sabotages hypnotiserende remiks av hennes (til nå) største hit «Habits». Og «Stay High (Habits remix) er så 2014 at den passer like godt på dansegulvet som den er en oppløftende følgesvenn til morgenkaffen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9pi8AVfwWis

Thea & The Wild – «Ropes»

I fjor debuterte Thea Glenton Raknes (tidligere Norma Sass) solokarrieren sin med singelen «Hots For You». Nå har hun signert med det flotte norske plateselskapet Jansen Plateproduksjon (Atlanter, Kråkesøkv, med flere) og skal ha debutalbumet klart i begynnelsen september. «Ropes» er første singel fra albumet og viser at Thea er i ferd med å finne sin identitet et sted mellom upbeat Tori Amos og moderne singersongwriter-landskap.

Route 94 – «My Love»

Bak artistnavnet Route 94 skjuler den britiske produsenten Rowan Jones seg. Han kalte seg tidligere Dream, lagde dubstep og jobbet med blant andre Skream, Benga og Katy B. Nå har han havnet i housegryta hvor han dyrker sin kjærlighet for 90-tallet, noe som har ført han til topps på de britiske, irske og belgiske hitlistene. Med seg på laget har han Jess Glynne, som også er å høre på Clean Bandits «Rather Be».

Lykke Li – «No Rest For The Wicked»

Svenske Lykke Li er endelig tilbake med ny musikk og albumet I Never Learn treffer verden den 5. mai. Albumet har hun produsert selv sammen med Greg Kurstin og Björn Yttling. Herfra har vi hentet «No Rest For The Wicked», en vakker og stemningsfull låt om en trist kjærlighetshistorie.

https://www.youtube.com/watch?v=yZ9OJk9i4Kg

The Black Keys – «Fever»

P3-favorittene The Black Keys fikk seg en enorm oppsving og ble allemannseie med sitt syvende album El Camino. 12. mai er Dan Auerbach og Patrick Carney klare for å gi deg Turn Blue, og de følger nok en gang suksessoppskriften á la Danger Mouse produsere. «Fever» er første låt ut og er en beint frem radiorockelåt med hint av den karakteristiske The Black Keys-bluesen.

Marmozets – «Why Do you Hate Me?»

Det er mye som fascinerer med britiske Marmozets, men det mest imponerende med det unge bandet er deres balanseevne. For i løpet av «Why Do You Hate Me?» sine tre hektiske minutter balanserer de på en knivsegg over frådende punkrock, catchy pophooks, og spastisk riffing – uten å være i nærheten av å falle ned i noen av sjangerfellene. Også har de en av de aller kuleste frontkvinnene i Becca Macintyre! Vi i P3 gir deg Marmozets på radio for andre gang nå (i fjor listet vi «Move Shake Hide»)så la oss håpe at noen av de mange norske festivalene gir oss mulighet å se de på en scene i sommer.

Casa Murilo – «Sleeping With The Lights On»

Hovedmennene bak oslobandet Casa Murilo heter Dan Hesketh og Chris Winfield; kanskje ikke så rart, da, at lydbildet lener seg tungt mot britpoppen. Liker du Arctic Monkeys på sitt mest ungdommelig er Casa Murilos nye singel, hentet fra et kommende tredjealbum, noe du vil sette pris på.

Bear Hands – «Agora»

Nei, det er ikke verdens beste bandnavn denne brooklynbanden har kokt sammen, men det er ihvertfall marginalt bedre enn I Wrestled A Bear Once og Cowboy Indian Bear. Uansett, musikalsk er dette temmelig uimotståelige saker. «Agora» er hentet fra deres andre album Distraction, ute nå, og det er egentlig et eneste langt gitarpoprefreng med allsang og en tekst om agorafobi. Noe for alle – alltid.