Ny musikk på P3

Justin Timberlake, Honningbarna og Bring Me The Horizon er noen av artistene som er lagt til på våre spillelister. Hør låtene, og si hva du mener om de her!

Vi serverer deg hele ni nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Honningbarna – Fuck kunst (dans dans)

Honningbarna var under årets by:Larm et av bandene som (nok en gang!) overbeviste oss i musikkgruppa aller mest fra scenekanten. Minst like imponert ble vi da vi hørte deres nyeste singel, “Fuck kunst (dans dans)” hvor de med større hell en noen gang har klart å overføre den uslåelige live-energien inn i studio. Vel, det er kanskje litt urettferdig å kalle det hell, de gjorde seg ikke akkurat bort på debutskiva La alarmene gå fra 2011.

Gabrielle – Regn fra blå himmel

Gabrielle Leithaug er tilbake – og det med sin kanskje bredeste låt til nå. Sammen med sin faste makker Lars Hustoft byr hun med “Regn fra blå himmel” på første single fra sitt kommende album, en svært fengende og mer moden låt som fortsatt bevarer det vi har lært at er Gabrielle. Låta ble for øvrig skrevet da hun ble syk mens karrieren virkelig var på topp og hun følte hun måtte takke nei til utrolig mye gøy på grunn av helsa. Med andre ord: Regn fra blå himmel.

Bring Me The Horizon – Shadow Moses

Ser man på den utrolige utviklingen Bring Me The Horizon har hatt mellom hver skive fram til nå i karrieren kan man ikke tro annet enn at deres fjerde album, Sempiternal kommer til å bli deres virkelige gjennombrudd. Det er for så vidt bare å høre på den atomladete førstesingelen “Shadow Moses” som viser at BMTH anno 2013 så definitivt er de beste gutta i den kommersielle metall-klassen. Det var de jo også for tre år siden.

Alida – Feathers

Fra havgapet i Rogaland dukker Alida Garpestad opp som fra intet med en låt som vi ikke kunne ignorere. Med et refreng som virkelig fester seg og et vers som konkurrerer med internasjonale popstjerner som Ellie Goulding er “Feathers” en knallsterk debut for 22-åringen fra Jæren.

Fall Out Boy – My Songs Know What You Did In The Dark (Light them up)

Det er nå fire år siden Fall Out Boy har gitt ut nytt materiale, hvis man ser i bort i fra vokalist Patrick Stumps fatale forsøk på å være en hvit Michael Jackson på soloskiva Soul Punk fra 2011. Apropos Michael Jackson, “My Songs Know What You Did In The Dark (Light them up)” høres ut som den er spilt inn hos og produsert av selveste Quincy Jones (tenk “Dirty Diana”). Så de som hadde håpet på at Fall Out Boy skulle gå tilbake til punk-røttene sine blir nok litt skuffet. Heldigvis for oss andre er, “My Songs Know What You Did In The Dark (Light them up)” en poplåt av sinnsyke (les: Pete Wentz)-dimensjoner.

The Last Royals – Only The Brave

På sin facebookside beskriver New York-bandet The Last Royals musikken sin som “urban gå-musikk”. Hva de egentlig mener med det, vet vi ikke. Det vi vet derimot er at låtskriver-duoen Eric James og Mason Ingram møttes i 2010 for å lage et veldedighetsalbum. Gutta fant tonen med engang og startet likeså godt indierock-bandet The Last Royals. I år slapp de en flott debutskive, Twistification hvor den sommerlige singelen “Only The Brave” er tatt fra. Hva som skjedde med veldedighetsprosjektet er uvisst..

Lissie – Shameless

Texasjenta Lissie er virkelig blitt en slags moderne norgesvenn. Hun henger masse med Øystein Greni fra Big Bang og denne uka hadde hun verdenspremiere på sin nye singel, “Shameless” i P3s Popsalongen. “Shameless” føles nesten litt gubbete med sin bakoverlente-rytme og henslengte gitarriff, men den følelsen forsvinner momentant i det Lissie i kjent stil går inn i en fantastisk bridge-refreng kombinasjon.

Haim – Falling

Haim-søstrene bare fortsetter med å levere varene, og samtidig som vi spiller “Don’t Save Me” har vi nå også plukket “Falling” fra deres kommende debutalbum. Deres sjangersammensmeltning av folk og R&B kan jo knapt høres lekrere ut enn på denne perlen av en låt. Vi gleder oss til California-trioen endelig kommer til Øyafestivalen i sommer.

Justin Timberlake – Mirrors

Etter syv år er endelig Justin Timberlake tilbake med ny musikk. Vi har allerede spilt “Suit & Tie” på P3 og nå byr vi på “Mirrors”, en åtte minutter lang kjærlighetserklæring som høres akkurat ut slik som vi håpet at JT skal høres ut i 2013. Det er utrolig lekkert og oser av tilbakelent karisma. The 20/20 Experience kommer i mars. Velkommen tilbake!