Oslo-losen kom!

Se showet om igjen!

P3-heltene i Radioresepsjonen fremførte sine jingler sammen med Kringkastingsorkesteret for et fullstappet og entusiastisk Rockefeller.

Lattermild Oslo-los

Med seg på laget hadde RR en celeber gjesteliste. Bjørn Eidsvåg førte an med et ekstranummer vi sjelden har sett maken til , og selveste Oslo-losen, Kjell Aronsen (i Harald Eias skikkelse, kjent fra “Uti vår hage“), bidro som forsanger på “Landlords Daughter“, som RR alltid spiller i sine torsdagssendinger.’

Se showet om igjen!

Med sine utgreiinger om fislete vestkantsynging og brutal østkantbrumling dro han med seg hele Rockefeller på allsang – og selv klarte han knapt å holde latteren tilbake gjennom det relativt absurde showet.

LAST NED: Få råteipen fra showet til odel og eie NÅ!

Også Radioresepsjonens gode venninne, artisten Ingrid Olava, bidro til showet. De har tidligere sunget sammen blant annet på Hovefestivalen, og på mandagens show var Ingrid med på både ekstranummeret “Floden” og på jingelen til Radioresepsjonens store kryddertest.

Avkreftet jingle-myte

Skuespiller Lene Elise Bergum har lenge vært del av en av RRs jingler; deres funfact-post introduseseres nemlig med å blant annet si at “Lene Elise Bergum har vært budbilsjåfør”. Dette tok RR med i jinglen etter å ha fått det tilsendt som tips – uten å sjekke om det faktisk stemte. Mandag entret skuespilleren scenen for å gi publikum – og RR selv – et svar på hvorvidt dette var sant.

– Desverre har jeg ikke vært budbilsjåfør. Men lastebilsjåfør, det har jeg vært.

Og etter at det ble fastslått, ble jinglen selvsagt fremført i redigert utgave.

LES: Floden varmet Rockefeller.

LAST NED: Få råteipen fra showet til odel og eie NÅ!

Husk at du kan se hele showet om igjen HER!

Dersom du ikke har Flash og får sett galleriet i toppen, kan du nyte bildene HER.