P3 inntar Hovefestivalen

Ruben Gran og Christine Dancke sender direkte fra Hovefestivalen.

På mandag reiser vi til Hovefestivalen, hvor vi i tillegg til å anmelde konserter, intervjue artister og lage deilig sommerradio – gleder oss til å møte publikum.

Egen P3-scene

Inne på campen har P3 en egen scene hvor det er konserter hele uka. Mandag inviterer vi til Hoves beste vorspiel, med hele 12 artister på scenen.

Få oversikt over programmet: P3s Festivalguide

Blant artistene finner du både LidoLido og Sirkus Eliassen, så det er ingen grunn til å bruke mandagskvelden på teltrigging.

Med fjorårets oppvarming friskt i minne; dette vorspielet vil du ikke gå glipp av.

Direktesendinger fra Hove

Fra mandag kupper Christine Dancke og Ruben Gran sendeflata til Popsalongen, og gir deg to direktesendte timer hver eneste dag fra P3-scenen ut uka.

Les også: Slik høres P3 ut i sommer

Christine Dancke og Ruben Gran. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Christine Dancke og Ruben Gran gir deg 10 timer direktesendt radio fra Hove neste uke. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

– Vi vet ikke helt hva som kommer til å skje i sendingene, men vi vet at vi skal fylle scenen med artister. Plutselig ramler Skrillex inn på scenen for å spille live, det vet vi ikke, sier Christine.

– Radiolytterne kommer til å bli sykt fornøyde, for de får høre Hove-artistene hos oss, forteller Ruben.

Både publikum hjemme og foran scenen har anledning til å stille spørsmål til artistene som besøker programmet, og det ligger an til intime møter med noen av dine favorittartister.

Se: P3s guide til Hovefestivalen

– Vi skal gjøre Hove-dagene råere for de som er der, og for de som er hjemme lover vi to timer festival midt på dagen, hvor du slipper å forholde deg til svette folk, flått, barnåler og eventuelt regn. Vi skal snylte på energien til Hove-publikummet og dele den på radioen.

– Rydd stuegulvet, tank opp et lite badebasseng, finn frem piknik-kurven og kle deg i undikken, så kan du ha din egen festival hjemme, sier Ruben, som gleder seg til å gi lytterne festival der de er.

Lave skuldre

Christine er ingen festivaljomfru, og gleder seg alltid til Hovefestivalen.

– Det er sykt god stemning der, og jeg ser frem til å gjøre folk enda gladere. For meg som vanligvis har sendinger alene, blir det godt å få lov til å være litt mer utagerende.

En annen som skal sørge for utagerende stemning på radioen, er Lars Berrum.

Lars Berrum. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Når Lars Berrum ankommer Hove, blir det den første festivalen han har satt sine lange bein i – noensinne. (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

– Vi måtte visst ha med Lars, sier Ruben.

– Noen mener at vi ikke er morsomme nok, legger Christine til.

Lars har lave skuldre før Hove, og forklarer at hans funksjon er å ta tak i festivalen på sin egen måte.

– De to andre kaller meg reporter. Jeg skal bare på festival og være blant folket, mens Christine og Ruben styrer scenen. Målet mitt er å flytte inn på campen i løpet av uka, forteller Lars.

Tirsdag skal han sette standarden for to heldige, med sitt Kjærlighetsrede.

– Mange er jo på festival for å hooke opp med det motsatte kjønn, eller det samme kjønn. I stedet for å tenke at man skal drikke seg til mot gjennom hele festivalen uten å få klina, skal jeg bringe to stykker sammen helt i begynnelsen, sier Lars.

Meld deg på Kjærlighetsredet med Lars Berrum

[contact-form-7 id=»150486″ title=»Kjærlighetsredet med Lars Berrum»]
Ved P3-scenen finner du også vår deilige lounge, hvor du kan lade både deg selv og mobilen (gratis) mellom slagene. Konkurranser og premiedryss er lovet, sammen med P3-baguetter.

Følg P3s twitterkonto for oppdateringer om programmet på scenen og i loungen. Digger du Instagram like mye som oss, får du også glade oppdateringer fra @nrkp3.

P3 på Hove, klokka 13-15 fra 25.-29. juni
Gratis: Last ned Den ultimate Festivalguide til din smarttelefon