P3morgen gir deg backstageopplevelsen

Silje, Ronny og Yngve vil spre Topp 20 til folket, og oppdatere deg på alt som skjer backstage på Rådhusplassen.

Les også: Ny duo leder VG-lista

– Vil vil spre Topp 20 til folket!  Til de som er på konserten og vil se hva som skjer bak scena, og til alle som sitter hjemme i stua.

Ordene høres i en sofa på NRK i Oslo, der P3morgen sitter og drømmer om fredag 21. juni. De tenker på store internasjonale artister på scena, enorme mengder publikummere, jubel, euforisk stemning,  hender i været,  tv-sending på NRK3 og ikke minst;  et backstage-område der P3morgen kan bade i spennende historier, morsomme intervjuobjekter og tilgang på snacks som passer perfekt for sosiale medier og #vglista.

De gleder seg til nordens største gratiskonsert:  Topp 20 på Rådhusplassen.

P3morgen=bindeleddet

Ronny smiler bredt, og i et tegneserieunivers ville tankeboblene “Good times”, “Åhlol”, “Ahje”, “Awesome!” sprette opp over hodet hans.

Vi vil få umiddelbare reaksjoner fra artistene etter at de har opptrådt.

– Det blir så gøy. Vil vil få i gang noe action bak der og få umiddelbare reaksjoner fra artistene etter at de har opptrådt.  Vil vil dele godbiter du ikke fikk sett på tv, på sosiale medier og på youtube.

Silje og Yngve nikker enig. Under Topp 20-showet som sendes på NRK3 vil Silje, Ronny og Yngve stå for underholdning mellom opptredene til artistene. De vil prate med dem backstage og oppdatere om alt som skjer både foran og bak scena, også gjennom sosiale medier.

– Det blir en stort fest. Det er en gigantisk konsertfest og en bransjefest på baksida. Vi vil være bindeleddet mellom de to. Og de som sitter hjemme kan sende inn sine spørsmål til favorittartistene, via oss, sier Silje fornøyd.

Ronny legger til:

– Og vi skal selvfølgelig legge ut masse bra bilder fra plassen og fra bak scenen. Alt skal med!

Yngve, Ronny og Silje i P3morgen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Yngve, Ronny og Silje i P3morgen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Yngve og Dj Broiler

Yngve retter på brillene sine, ser opp mot taket og i et kort øyblikk suser lyden av øl og afterski gjennom rommet. Yngve tenker på Dj Broiler, og i tankene hans er de ikke to, men tre menn på scena. To drammensere og en liten søt moldenser.

Jeg må bare finne en bra setning à la ” Vil du værra med i bakken”.

– Jeg gleder meg sånn til vi skal bonde med Dj Broiler. De virker som to utrolig hyggelige gutter med humor og glimt i øyet. Jeg har planer om å selge meg inn og delta på deres neste låt. Jeg må bare finne en bra setning à la ” Vil du værra med i bakken”.

Silje liker ideen og skyter inn at Dj Broiler skal være gjest i P3morgen samme fredagsmorgen. Det vil jo si at Yngve har flere muligheter til å gjøre et godt inntrykk.

– Det er helt perfekt. Da skal jeg selge meg inn helt fra morran av, sier Yngve med stor iver.

Isac Elliot og Rudimental

Les også: Nye navn til Rådhusplassen

– Jeg gleder meg kanskje aller mest til å se Isac, for han har jeg aldri sett før. Og så gleder jeg meg veldig til å prate med han backstage.

Isac Elliot er bare 12 år gammel og fra Finland. Hiten hans, “New Way Home”, er produsert av norske Rykkinfella.

Hør låta og se musikkvideoen:

– Ellers er jeg veldig spent på Rudimental, for de tror jeg kommer til å lage et såkalt “good show”, sier Silje.

Hun er veldig glad for at hun endelig er så tett på Topp 20, på Rådhusplassen.

–  Jeg var alltid så utrolig misunnelig på de som bodde i byer der de kunne dra å se på konsertene, og spesielt de som kunne se det på Rådshusplassen. Derfor er dette kjempestas.

Topp 20-minner

Med nordens største gratiskonsert kommer også mange gode minner:

– Mitt beste minne fra Topp 20 er da det stod 100 000 i regnvær på Rådhusplassen mens Karpe Diem ropte “Syng Oslo”, sier Ronny.

Se Karpe Diem fra Rådhusplassen 2010 her.

– Mitt beste minne var da Veronca Maggio stod og jokket på scena og sang “Jag kommer, jag kommer” foran en haug med tolvåringer. Et fantastisk øyeblikk, sier Yngve.

Se Veronica på Rådhusplassen:

P3morgen ønsker deg altså velkommen til backstage-orama under VG-lista Topp 20-showet, som sendes direkte på NRK3, fredag 21. juni fra klokka 20.00.