– Pass dere, Oslo Ess!

Oslo Ess røpte fersk sladder i lørdagens sending av Røyking Dreper.

– Apropos Donkeyboy, utbryter en av gutta i bandet etter Onkel P har utannonsert låta «City Boy».

Les også Donkeyboys analysering av egne tekster: – Det er en hjernedød poplåt

I forrige uke spilte Oslo Ess på Topp 20-konserten i Trondheim, og deltok på den påfølgende etterfesten.

– Jeg er en ganske snill gutt som ikke kan sjokkere med å slå ned folk. Derfor måtte jeg slå til med litt harmløs moro, som folk kan snakke om i ettertid, sier gitarist Peter og overlater resten av fortellingen til de andre.

Oslo Ess-Peter så seg ut et offer i Donkeyboy til stuntet og fulgte han inn på doen. Der hadde han på forhånd låst alle dørene, slik at det kun var pissoaret som kunne brukes.

– Han hadde med seg et stettglass som han satte under i det Peter fra Donkeyboy begynte å tisse. Han løftet glasset med urin, så han inn i øynene og sa «vil du se noe sykt?». Så drakk han tisset.

Absurd

Navnebror og Donkeyboy keyboardist, Peter Michelsen, beskriver episoden som absurd og oppfordrer Oslo Ess til å passe seg.

Det var en helt absurd opplevelse. Jeg har prata en del med Oslo Ess-gutta, og synes de er noen veldig hyggelige karer. Jeg ante fred og ingen fare når vi stod i pissekøen og venta. Det morsomste var reaksjonen til en annen type som stod vedsiden av meg. Han frika helt ut og ropte “Er dere helt syke eller?!”.

Peter i Donkeyboy tror Peter i Oslo Ess må ha vært sykt tørst og påpeker at det var fryktelig mange drikkebonger i omløp den kvelden.

– Hvordan vi skal kunne toppe den greia der er umulig å si, men pass dere Oslo Ess, sier Peter.

Oslo Ess understreker at de ellers hadde det veldig morsomt med gutta i Donkeyboy, og at det er veldig kule gutter.

Hør hele historien i Røyking Dreper i kveld mellom klokken 18.00 og 20.00 på P3.