Premiere på Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty

Hør den nye P3-duoen Steinar Sagen og Bjørn Eidsvåg fredag kl. 15 – 17.

Fans av Steinar fra Radioresepsjonen og/eller rockepresten Bjørn Eidsvåg, kan benke seg i ettermiddag og hver fredag fremover. Det er klart for “Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty”.

– Det er utrolig spennende med nytt program. Jeg har faktisk litt nerver, og det føles rart for jeg har ikke vært nervøs før en radiosending på mange år, forteller Steinar.

For mer info om programmet, les også:
Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty
Steinar og Bjørn med første sending 18. januar

Hør Steinar vekke Bjørn

Arbeidsdagen i “Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty” starter ikke særlig tidlig, i følge Steinar er dette på grunn av Bjørns stjernestatus som artist:

– Ja, Bjørn sover veldig lenge, det er uaktuelt for han å være på NRK før 10-11-tiden, tidligst. Han har lagd mange hits, lever på Tono-penger og gjør som han vil.

Fredag morgen, selve premieredagen, var Steinar var innom P3morgen, og sammen med P3morgens programledere, Ronny og Silje, ringte han og vekket Bjørn på en dramatisk måte.

Det kan du høre her:

Dagens gjest: Jon Almaas

Steinar og Bjørn har bestemt seg for å ha en gjest i hver sending. Den første de har invitert er kongen av Nytt på Nytt og gullrekka: hele Norges Jon Almaas.

For å illustrere dette følger her en bildemontasje som kobler et bilde av programlederne Steinar og Bjørn sammen med nettopp Jon Almaas:

Jon Almaas gjester første utgave av Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty (foto: Kim Erlandsen/Anne Liv Ekroll, NRK).
Jon Almaas gjester første utgave av Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty (foto: Kim Erlandsen/Anne Liv Ekroll, NRK).

– Med Jon gjelder det å forsøke å bryte gjennom hans brynje av kjekkhet og sjarm og se om vi klarer å komme litt inn på han, for selv om han kanskje er Norges største kjendis, vet vi egentlig ikke helt hvordan han er. Jeg merker at vi må bruke timene før sending til å finne på noen bra spørsmål, sier Steinar.

– Det må være live

De to fredagsparty-programlederne kjenner hverandre ganske godt, siden Bjørn har vært med i Steinars “vanlige” program, Radioresepsjonen, flere ganger.

– Bortsett fra det har jeg ikke så mye erfaring med dette, men jeg er ganske vant til å opptre for folk. Den største forskjellen er at når jeg står på scenen kan jeg alltid følge med på publikum og vite om det går bra eller dårlig, i et radiostudio blir denne kontakten mindre direkte, forklarer Bjørn.

Men dere skal gå live fra første sending?

– Jaja, det må være live, ellers er det ikke noe spennende, synes vi.

Podkast

Hver utgave av “Steinar og Bjørns bærbare fredagsparty” blir tilgjengelig som podkast så fort som overhodet mulig etter sending.

HER finner du NRKs podkast-side.