Radioresepsjonen beroliger fansen

– Ro ned reka, sier Tore Sagen.

Mandag 6. februar skjer det endringer på P3. To helt nye programmer har premiere og de gamle gode får sendetiden forskjøvet. Radioresepsjonen får sove en time lenger om morgenen, og tar plass i radioen din fra klokken 11 hver formiddag.

Les mer om P3s nye sendeskjema her.

P3 har engasjerte og lidenskapelige lyttere. Meninger om det nye sendeskjemaet har skapt gnister både i kommentarfeltene og på Twitter:

– Radioresepsjonen midt i lunsjen, ja. Da blir det mer podcasting, mindre live-radio og mindre sjanse for at jeg hører på de andre programmene deres. Bra, P3… skriver Gert Bøleberg i kommentarfeltet.

Radioresepsjonen er fornøyde med å få sove en time lenger om morgenen. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Med stor bekymring tvitres det om at det er synd på guttene som ikke får spist lunsj før klokken ett, men selv er de positive til den nye sendetiden. Med bare dager igjen til endringene trer i kraft har Radioresepsjonen bare beroligende ord å komme med:

– Det er klart det kan virke litt skummelt, som all endring av radiovaner. Men jeg regner med at våre lyttere er såpass tilpasningsdyktige at de blir med oss også når vi begynner en time senere. For studenter og folk som hører på radio på jobb må jo dette være kjærkomment! skriver Steinar.

På vei inn i studio kaster Tore ut et par beroligende ord til dem som fortsatt skulle være bekymret:

– Ta det piano! Easy man! Be cool! Ro ned reka, sier han.

Radioresepsjonen går klokken 11.00-13.00 fra mandag 6. februar på NRK P3.