Se Ronny bli skutt av Steinar Sagen

Video: Stavmikserens siste miks live i P3aksjonen.

I forbindelse med P3aksjonen skal P3 auksjonere borte en rekke ting til inntekt for Norsk Folkehjelp og deres arbeid med minerydding. En av disse tingene er Radioresepsjonens stavmikser.

Da Radioresepsjonen besøkte P3aksjonen i dag fikk Ronny og Aishath være med på den siste stavmikserkonkurransen før de donerer vekk mikseren til auksjonen. Hvordan det gikk kan du se i videoen over.

By på Radioresepesjonens stavmikser!

Her finner du alt som vi auksjonerer ut til P3aksjonen

Les også: Hva er P3aksjonen?

Det er ingenting annet som hever temperaturen i RR-studioet som stavmikseren. Den er en av Radioresepsjonens mest elskede spalter, hvor Tore, Bjarte, og Steinar bytter på å mikse tre ingredienser i stavmikseren, hvor de to andre skal gjette hva den inneholder.

PS: Radioresepsjonen besøker P3aksjonen fredag kl. 12 for å lage en siste «gravmiks» med stavmikseren de nå gir fra seg.

Sinna-Tore

Uten å være for sikker på statistikken virker det som om Tore taper stavmikseren ganske ofte. Hvis det er uavgjort og lytterne må stemme er det garantert at Tore er den som må skytes med luftgevær-mp5en.

– Tore blir stort sett sinna hver gang han taper, sier Steinar.

– Han tror det er en konspirasjon mot ham, noe det virkelig ikke er. Her om dagen fikk vi en mail der teorien om at Bjarte og jeg ofte lar han tape fordi hans reaksjoner, altså sinneutbrudd, er god radio. Jeg kan ikke snakke for Bjarte, men det er ingen sannhet i disse spekulasjonene, forsikrer Steinar.

– Stavmikseren er jo en kjent og kjær spalte i Radioresepsjonen, men hva bruker du stavmikseren til sånn på privaten?

– Det aller beste man kan lage med en stavmikser er hummus, eller hommosh, som det uttales. Det lager jeg hele tiden. Evt. Sukker, smør og eggeplommeblanding. Det er godt, men det lager man stort sett kun en gang i året. Etter ett år glemmer man hvor kvalmt det er.

Hove-blandinga

– Hva er egentlig det ekleste som har vært i stavmikseren?

– Hvis jeg ikke husker feil – eggelikør, guacamole og råe griseøyne. Det var under Hovefestivalen 2009, og griseøynene ville liksom ikke blende inn med de øvrige ingrediensene. Utrolig seig guffe. Anbefaler det ikke. Mikseren ble utrolig varm og holdt faktisk på å knele. Tore og Bjarte smakte på miksen, og, ja, brekninger er bare fornavnet.

Hvis du enda ikke er overbevist om å by på stavmikseren, se denne videoen

Det virker som om lytterne setter aller mest pris på når Tore blir sinna, og Tore blir jo veldig sinna omtrent hver tredje uke. Derfor har vi samla noen sinna-klassikere fra Tore i disse lydklippene.

Tore er ikke videre fornøyd med utfallet i denne stavmikseren.
[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/RR-stavmikser-knekkebrod.mp3|titles=RR stavmikser med bl.a knekkebrød]

Steinar er ute med revesvansen og lurer Steinar og Tore. Tore blir så sinna at mikrofonen får gjennomgå.
[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/Litago-stavmikser-RR-tore-skriker-i-mikk.mp3|titles=Stavmikser, litago og skriking]

Også til en liten klassiker: Tore taper stavmikseren IGJEN og kaller Bjarte en bikkje fra helvete.
[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/RR-bikkje-fra-helvete-stavmikser-kakao.mp3|titles=Melk i kakao?]

En disput mellom paracet og nesespray får Tore til å sprenge lyden i mikrofonen nok en gang.
[audio:https://p3.no/wp-content/uploads/2011/10/Piffikrydder-og-nesespray-RR.mp3|titles=Piffikrydder og nesespray RR]

Er du en stavmikser-ekspert? Ta den megavanskelige quizen under! Eller har du kanskje en favorittmiks du vil dele med oss? Kommentarfeltet er ditt.