Ramona og Siggen overtar formiddagen

Den tidligere søndagsduoen forfremmes og skal holde deg med selskap den kommende høsten hele fire dager i uken på P3.

Ramona: – Begynt med snacking i det offentlige rom. Nå ligger jeg på hotellrommet i trusa og ser på “Unge mødre”. (Foto: Instagram/ramonakf)

Cecilie Ramona Kåss Furuseth og Sigrid Velle Dypbukt har ligget i skje med deg gjennom fyllesjuka, helgejobbinga og søndagsmelankolien med radioprogrammet Ramona og Siggen, som har gått på P3 i over et halvt år nå.

Bli bedre kjent med Ramona og Siggen her.

Nå forfremmes jentene og skal holde deg med selskap gjennom sommeren og den kommende høsten, fra mandag til torsdag.

– Vi gleder oss veldig mye, men vi er også helt skrekkslagne. Vi er livredd for fiasko, sier Ramona og Siggen.

Fra 7. juli blir de å finne i radioapparatet ditt mellom kl. 17 og 19, før de 11. august begynner å sende på formiddagen fra kl. 11 til 13.

Hør Ramona prøve å finne en livspartner til Siggen i spalten “ukas inmate”.

Ukas inmate

 

– Vi backer deg uansett

Suksessoppskriften til det snodige radioprogrammet blir den samme, selv om de går fra å sende én til fire dager i uken.

– Ubetinget kjærlighet og ærlighet, det er det du får.

– Du skal aldri føle at du er alene når du er sammen med Ramona og Siggen. Vi backer deg uansett. Ubetinget kjærlighet, og ikke minst ubetinget ærlighet, det er det du får.

– Hvis du har gjort noe dumt eller flaut i livet, kan du banne på at vi har gjort noe verre.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Ramona og Siggen skal gjøre sitt aller beste for å gjøre høsten din litt lysere. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Ramona og Siggen skal gjøre sitt aller beste for å gjøre høsten din litt lysere. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Ambisjonen til programleder-duoen er tydelig.

– Vi har jo prøvd å gjøre søndagen, som vi mener er ukas verste dag, til den beste. Vi har ligget i skje og tatt vare på lytterne fordi man gjerne trenger det på en søndag. Nå skal vi derimot prøve å gjøre hver eneste dag til ukas beste dag, ler jentene.

Steinar Sagen er stor fan

Steinar Sagen har stor tro på Ramona og Siggen. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Steinar Sagen har stor tro på Ramona og Siggen. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

En person som er stor fan av Ramona og Siggen er ingen ringere enn Steinar Sagen. Han har sammen med kompanjongene Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim i Radioresepsjonen innehatt den samme sendetiden.

– Jeg synes programmet er veldig morsomt! Det er både engasjerende og provoserende. Ramona og Siggen er jo ulver i pusekattkostyme, sier Steinar Sagen.

Han var en av dem som hørte piloten på det aller første Ramona og Siggen-programmet for godt over et år siden, og var allerede den gang ikke i tvil på at de gjorde seg bra på luften.

– Piloten var jo kjempemorsom, men også veldig rare greier. Allerede da virket det veldig naturlig og som om de hadde vært på luften i en evighet.

Steinar frykter slett ikke at programmet blir en fiasko, som jentene selv er livredd for. Som den rutinerte radiomannen han er, kommer han også med et godt råd til Ramona og Siggen.

– Stol på at det dere synes er gøy, er gøy for andre også.

Krystallklar

Vilde Batzer, som er redaksjonssjef for humor og underholdning i NRK P3, er krystallklar på hvorfor nettopp Ramona og Siggen blir å finne i radioapparatet ditt fire dager i uken i høst.

– Ramona og Siggen har på veldig kort tid sjarmert både lytterne og P3-ledelsen med sitt uhøytidelige, finurlige og morsomme program, og det var et lett valg å satse videre på dem. Jeg digger dem!

Batzer gleder seg veldig til at lytterne skal bli enda bedre kjent med Ramona og Siggen.

– Sigrid og Cecilie er smarte, selvironiske og ekte, og de har allerede fått masse fans. Det føles veldig riktig at de nå skal få mer sendetid på P3.

Ramona og Siggen begynner å sende på formiddagen kl. 11 til 13 fra 11. august. Kirketid, som innehar den sendeflaten nå, sender ut juli.

Se Ramona og Siggens favoritt-instabilder av hverandre: