Rick Ross til lerretet

Den omfavnsrike rapperen begir seg ut på skuespilleryrket.

Rick Ross på scenen i Sveits juli 2012. (Foto: NTB Scanpix, AP, Ennio Leanza)
Rick Ross på scenen i Sveits juli 2012. (Foto: NTB Scanpix, AP, Ennio Leanza)

Mannen som er Grammy-nominert for albumet God Forgives, I Don’t, debuterer som skuespiller i den forestående andresesongen av Magic City. Rick Ross (36), hvis ekte navn er William Leonard Roberts II, annonserte gladnyheten på Twitter.

Les: Anmeldelse av Rick Ross – God Forgives, I Don’t

Kriminelle og kommunistisk revolusjon

Serien, som utspiller seg i Miami, Florida, handler om mafiaen på sekstitallet. Med utgangspunkt i Miramar Playa Hotel på South Beach, får vi innsikt i det kriminelle miljøet i byen sørøst i USA, samt opptakten til den kommunistiske revolusjonen på Cuba.

Magic City har med skuespillere som Jeffrey Dean Morgan, Danny Huston og Olga Kurylenko. Sesong to av serien har oppstart denne våren.

Les: Avlyser turné etter trusler

Nytt album på trappene

Ross’ karakter heter «The Bolita Boss» og vi får høre rapperen breialt uttale «God is good… until he ain’t» i traileren. Med andre ord får artisten muligheten til å overføre den brautende musikalske personaen til lerretet.

Rapperen annonserte også nylig tittelen på sitt kommende album via Twitter-kontoen sin. Mastermind blir Ross’ sjette offisielle utgivelse og blir etter planen gitt ut i løpet av 2013.

Se videoen til «Hold Me Back», hentet fra God Forgives, I Don’t: