Toyoya’n til Magdi kan bli din

Nå kan Toyota’n til Magdi bli din!

Toyotaens tilstandsrapport

Norges mest kjente bil har en egen låt, tilhørende Twitter-konto og en stor fanskare, og nå er bilen til salgs! Du kan altså bli den heldige eieren av Toyotan til Magdi.

Les også: P3sessions Karpe Diem live fra hagen til Chirags pappa

P3aksjonen er en del av NRKs tv-aksjon og starter i Spikersuppa, midt på Karl Johan i Oslo 18. oktober. Her skal fire programledere sende direkte radio i tre døgn fra et glass-studio for å samle inn penger til årets tv-aksjon som går til Amnesty, og deres arbeid for menneskerettigheter.

Navn: Toyota’n til Magdi
Toppfart: Magdi har ikke kjørt fortere enn 130 Km/t
Bensin: Blyfri ’95
Forbruk: Sånn passe
Dekkdimensjon: Sånn passe. Vinterdekkene må kanskje byttes ut
Eiere før Magdi: To
Årsmodell: 1997 – et bra Hip Hop-år
Tilbehør: Alt som ligger i bilen, som for eksempel alle Karpe-platene og en epleskrott

By på Toyota’n her!

 

I år går pengene til Amnestys arbeid for menneskers frihet, rettferdighet og verdighet. P3 setter ekstra fokus på rettighetene til lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, såkalte LHBT-personer.

Les også: Disse skal lede årets P3aksjon
Les også: – Det ligger et lik i bilen

Toyota til salgs

De rapper om å heller spise bacon og drikke mensen enn å selge den kjære Toyotaen. Nå er imidlertid bilen snart til salgs. Før auksjonen på P3aksjonen kjører yndlings-corollaen sine siste dager med rap-gutta som mimrer om alt de tre har opplevd sammen.

– Det beste minnet med bilen er fra den første daten med kona. Og så har jeg jo fridd til henne utenfor bilen, på en parkeringsplass. Det høres veldig mye mer shabby ut enn det var altså, forteller Magdi.

– Vil ikke dama ligge med deg da er hun skada

Chirag stinker

– En av de beste historiene er den gangen jeg ble beskyldt for å lukte vondt hver gang jeg satt meg inn i bilen. Til slutt fant vi ut at det hadde ligget en gammel yoghurt under det ene setet i nesten to måneder, ler Chirag.

Magdi og Chirag har kjørt mye rundt i den røde corollaen. Banger-låta om bilen handler blant annet om at de heller vil bruke penger på å lønne bandet sitt enn på en ny bil. Så lenge den ruller og går er gutta fornøyde.

– Bilens feteste egenskap er at den blir gjenkjent hele tiden. Det morsomste jeg vet er når noen spiller “Toyotan til Magdi” høyt, stopper på rødt lys og jeg kjører inn ved siden av bilen og snur meg mot dem. Det ansiktet jeg ser når de har Toyotan til Magdi ved siden av seg på ekte er kjempemorsomt, sier Magdi.

Toyotan er i følge Karpe en fighter. (Foto: Kim Erlandsen, NRK/ P3)

Hva kommer dere til å savne mest?
Magdi: Jeg har blitt veldig glad i de små detaljene, som for eksempel lirkingen som skal til for å sette den i revers.
Chirag: Jeg er livredd for at Magdi nå skal komme å plukke meg opp i en skikkelig familiebil med skiboks på taket. Toyotaen var det eneste rockete og ungdommelige ved han.

– Du kan ikke rulle opp i Jessheim eller på Kløfta og tro du er noe

Drar bilen damer/gutter?
Chirag: Garantert! Tenk å være han fyren som ikke bare bydde penger for å få Norges feteste bil, men i tillegg ga penger til en god sak. Vil ikke dama ligge med deg da er hun skada.

Har dere noen råd til den nye eieren?
Magdi: Målet er jo at du ikke skal være redd for en liten bulk eller to. Det er det vanskelig å unngå hvis du bor i byen og skal lukeparkere. Dette er en fighter som tar vare på seg selv. Den har aldri sviktet meg.

Hvor mange watt har den på anlegget?
Chirag: Den har et ganske okey anlegg, men du kan ikke rulle opp i Jessheim eller på Kløfta og tro du er noe. Det er nok lyd til at den funker for/på?? jenter i hvert fall.

Hvor mange bøter har den fått?
Magdi: Det er en del. Den eneste bilen jeg har vært i med flere gule lapper er Yosef sin Bentley, han parkerer overalt. Toyota’n har vel til sammen fått rundt 150 bøter.

Toyotan er i følge Karpe en fighter. (Foto: Kim Erlandsen, NRK/ P3)

PS: Lytt på P3 og følg med på P3.no i tiden fremover mot P3aksjonen. Flere fete auksjonsgjenstander vil dukke opp!

PS: I kveld kan du se Karpe Diem live på P3sessions live fra hagen til Chirags pappa. Konserten streames direkte her på P3.no og kan høres på P3 radio.