RR-dokumentaren

En dokumentar som går dypere under huden enn et flåttbitt.

For en snau uke siden sto godt over tusen spente fans av Radioresepsjonen på Rockefeller og gledet seg til gutta skulle gå på scenen. De som ikke hadde sikret seg billett hadde inntatt sofaer, kontorstoler og senger i de tusen hjem for å kose seg med livestreamem. Det var duket for en fisefin kveld og et heidundrende show av de sjeldne.

LES: Floden varmet Rockefeller.

LAST NED: Få råteipen fra showet til odel og eie NÅ!

SE: Bilder fra showet!

Et folkekrav

Før selve showet startet ble det vist, både på Rockefeller og livestreamen, en dokumentar om gutta og hvordan Radioresepsjonen ble til. Etter kvelden var over var det to krav som ble gjenntatt inn i natten og de påfølgende dagene:

Gi oss hele showet og gi oss dokumentaren!

Tirsdag 4. mai fikk vi levert på det første kravet og du kan se hele showet uredigert her på P3.no. Og nå klinker vi til med dokumentaren, til glede for oss selv og for dere.

En gripende dokumentar

Etter å ha vært på lufta sammen i fire år er det ingen tvil om at radioresepsjonistene og lytterne kjenner hverandre godt. Veldig godt. Men som med alle andre fine ting vil mye alltid ha mer.

Dokumentaren om Radioresepsjonen er virkemidlet brødrene Sagen og evig unge Bjarte Tjøstheim ønsker å bruke for at bekjentskapet, nei vennskapet, skal nå en ny og dypere dimensjon.

– Dette er en ganske gripende dokumentar som tar for seg RR’s historie fra 2006 til 2010. Tanken bak denne filmen var å komme dypt inn under huden på resepsjonistene. Om jeg lykkes med dette må det bli opp til andre å bedømme. Personlig tror jeg ikke det er mulig å komme særlig dypere. Det sier ganske mye om dem, sier regissør Vidar Josdal

Og er det noe som kan hevdes uten noen form for tvil, så er det at gutta bak P3s flaggskip har bydd på seg selv.

For noen er innholdet i den 25 minutter lange dokumentaren kanskje gammelt nytt. For andre vil det dukke opp godbiter man ikke visste fra før. Men for alle vil det være en herlighet man kan arkivere sammen med alt det vakre, gode og ikke minst underholdene Radioresepsjonen gjennom fire år har gitt oss.

Velbekomme!

LES: Floden varmet Rockefeller.

LAST NED: Få råteipen fra showet til odel og eie NÅ!

SE: Bilder fra showet!