Samarbeider med Aerosmith-legende

Det sørkoreanske popfenomenet Psy har spilt inn en sang med Aerosmith-vokalist Steven Tyler.

Psy og Steven Tyler har møttes tidligere. (Foto: @psy_oppaofficial/instagram)
Psy og Steven Tyler har møttes tidligere. (Foto: @psy_oppaofficial/instagram)

– Aerosmith var mine store forbilder da jeg var yngre, og nå samarbeider jeg med Steven Tyler. Hva skjer? Jeg elsker livet mitt, forteller Psy i oktoberutgaven av det italienske magasinet L’Uomo Vogue.

Låten, som er ferdig innspilt, blir mest sannsynlig Psys neste singel.

Flere samarbeid på gang

I samme intervju ymter den sørkoreanske entertaineren frempå om flere mulige samarbeid med amerikanske artister, og nye låter kan komme allerede i november. Hvilke artister det er snakk om, vites ikke.

Tidligere i år gikk det også rykter om at sørkoreaneren skulle samarbeide med Queen-gitarist Brian May.

Psy har ved flere anledninger nevnt Queen som et av sine favorittband, og har blant annet uttalt at han ikke ville blitt popstjerne om det ikke hadde vært for Queen. Spesielt Freddie Mercury har påvirket Psy som artist.

– Jeg er ikke i nærheten av å kunne skrive like gode låter, men alt jeg kan om å opptre, har jeg lært av å se på Freddie Mercury-videoer, forteller popfenomenet til L’Uomo Vogue.

Les også: Freddie Mercury gjenoppstår

Gråt av å høre på Aerosmith-sanger

Psy har holdt på en god stund, men slo for alvor igjennom i 2012 med kjempehiten «Gangnam Style». Musikkvideoen ble den første til å nå en milliard visninger på Youtube, og er per dags dato den videoen som er vist flest ganger på nettstedet.

Les flere saker om Psy | Les flere saker om Steven Tyler

Om samarbeidet med Steven Tyler resulterer i en like stor hit som Youtube-favoritten, gjenstår å se, men Psy har i alle fall fått spille inn en låt med et av sine største forbilder.

– Da jeg gikk på ungdomsskolen, gråt jeg bokstavelig talt av sanger som «Crazy» og «Amazing», forteller han til det italienske magasinet.

Her kan du se hva som fikk Psy til å gråte som ung: