Se høydepunktene fra P3 Gull 2018

Show, jubel og feststemte artister. Her er høydepunktene fra musikkfesten.

P3 Gull hyllet norsk musikkliv for sjette gang, og i år som i fjor foregikk musikkfesten i Skur 13 i Oslo.

LES OGSÅ: Disse vant priser under P3 Gull 2018

Det ærefulle oppdraget med å lede showet var det Herman Flesvig som hadde fått. Han er vant til å show’e, men har aldri hatt et lignende oppdrag som dette før. Enhver programleder med respekt for seg selv vet å sørge for en storslagen entré – Herman ble båret inn på scenen.

Les portrettintervjuet med Herman hvor han kaller seg selv «verdens mest konfliktskye person».

Se høydepunktene her:

Rød løper

Før showet starta, sneia flere kjendiser innom den røde løperen. Lurer du på hva Astrid S hadde på seg, om skuespillerne fra Lovleg var der eller hvem Ulrikke Falck kom med? Da får du svaret her!

Kickstart

Det var selveste Sigrid som fyrte av kveldens første livelåt i den todelte salen. I fjor spilte Sigrid «Don’t Kill My Vibe» under P3 Gull, og i år stilte artisten fra Ålesund opp med sin nyeste singel; «Sucker Punch». Perfekt start med akkurat den slagkraften et åpningsnummer bør ha.

EMIR introduserte Herman

Bergens-artisten EMIR introduserte kveldens programleder, Herman Flesvig. Til den energiske låta «10 ting» ble Herman rett å slett båret inn på scenen.

Tok det helt ned

I rød dress starta Unge Ferrari liggende i fosterstilling på scenen. Hamar-gutten har tidligere uttalt at låta «Balkong» handler om en desperasjon og en depresjon.

– Den handler om å føle seg stengt inne i hodet sitt med vonde onde tanker uten å se en vei ut, fortalte artisten i forkant av P3 Gull.

Har du sett en mer inderlig opptreden fra en balkong dreiescene før?

Festkveld for Urørtvinner

Det er ikke umulig at kveldens mest spente var Maria Ulven. For noen uker siden ble girl in red kåret til Årets Urørt, og vi har fulgt henne helt opp til denne festkvelden.

Etter hennes liveopptreden med «I wanna be your girlfriend» er det nok ingen tvil – dette er en artist vi kommer til å se mye mer av i framtida! ?

Dresskledde Dagny

Sammen med Seeb var Dagny nominert i kategorien Årets låt med «Drink About», men det var ikke bare derfor artisten hadde kledd seg i dress og tatt turen til Skur 13. På forhånd hadde hun lagt inn ønske om å bli skutt ut i en kanon… Det ble ikke kanon, men likevel en ganske dramatisk start på en fantastisk versjon av «Used to you». Se selv! ?

Gåsehud

En som fikk en helt spesiell opplevelse i forbindelse med årets P3 Gull var Emilie Nicolas-fan, Freddy. Forbered deg på gåsehud og tårer i øyekroken når du trykker play på denne versjonen av «Feel Fine». ❤️

Pang-avslutning

Kveldens mest fargerike og gladeste opptreden var spart til slutt. Astrid sin liveversjon av «Emotion» ga rene musikkvideostemninga i Skur 13. Konfettien dalte fra taket og grønne green screen-dansere sørga for kule filmtriks.