Se P3-musikken live

Vi presenterer de beste P3-artistene by:Larm har å by på i Oslo denne helgen.

Er du en av dem som sliter med å velge ut løypa di i by:Larm-programmet, og synes det er pes å springe fra konsertsted til konsertsted for halvtimeskonserter i vinterkulda? Tidligere har vi gitt deg den ultimate by:Larm-guiden – fredag og lørdag har du mulighet til å se en gullrekke av konserter med P3-musikk uten å flytte på deg.

Fargelegger 2013

Fredag er det nemlig klart for P3 Presenterer på John Dee i Oslo. Finske Phantom, danske Indians og hjemlige Truls, Kaveh og Thea & The Wild er alle ferske artister som har funnet veien inn på P3s spillelister, og har du by:Larm-pass eller Rockefeller-billett for fredag, får du se alle live på en kveld.

Se programmet for kvelden her!

– På P3-scenen har vi med oss norske band og artister vi tror kommer til å fargelegge musikkåret 2013, samt et par svært spennende utenlandske artister som allerede har begynt å markere seg internasjonalt, men som foreløpig har til gode å slå gjennom her til lands, forteller prosjektleder Jørgen Hegstad.

Urørt-scene lørdag

Også lørdag styrer P3 skuta på John Dee. Da tar vi med oss de fem finalistene som kjempet i Urørtfinalen forrige uke – inkludert Årets Urørt, Phil T. Rich. Foruten hans breiale rap på norsk, får vi storslagen pop fra Synne Sanden, treffsikker hardcore fra Bits Between, vakker, alternativ pop fra Ekkolodd og elektronika i møte med kornett fra Intertwine.

Også denne kvelden må du har by:Larm-pass eller billett til Rockefeller for å komme inn.

Programmet på John Dee varer fra kl. 21 hver dag. Konsertene starter hver hele time.

Les alt fra by:Larm!