Smerte, rodeo-okse og det sterke kjønn

P3aksjonen ruller videre. Dette har skjedd det siste døgnet!

Årets P3aksjon er godt i gang, men foreløpig er det ingen av programlederne som virker slitne – snarere tvert imot, faktisk. Stemninga er på topp, og det er heller ingen tvil om at dere der hjemme er like ivrige: Pengene til Unicef strømmer inn! ???

Nå er det rundt 26 timer siden aksjonen starta, og det har skjedd mye moro siden onsdag kveld. Her er noen godbiter fra de første timene i studio!

Ulrikke Falch er P3aksjonens andre gjesteprogramleder. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

LES OGSÅ: Ronny prøvde seg som kunstguide

Arif er ferdig som gjesteprogramleder, men han har selvfølgelig fått en erstatter – Ulrikke Falch er på plass de neste 24 timene. Og vi har mye gøy i vente ennå: Det er fortsatt over 70 timer igjen av P3aksjonen! Her er et knippe nye høydepunkter fra det siste døgnet:

Spabehandling med skrikegaranti

Torsdagens første utfordring gikk til Niklas: Dersom aksjonen hadde samla inn 500.000 kroner innen klokka ni, skulle han – eller bikinilinja hans, for å være helt nøyaktig – få seg en real omgang med voks. Gjett tre ganger om målet ble nådd, da! ?

Niklas’ smerteskrik ringer nok fortsatt i ørene til de andre programlederne.


?P3aksjonens dårligste taper??

P3aksjonen får stadig besøk av celebre gjester, og torsdag ettermiddag tok forfatter Anne B. Ragde turen innom studio. Hun hadde med seg en liten konkurranse også, og denne handla selvfølgelig om skriving: Arif, Vida Lill og Tuva fikk velge mellom tre ulike oppgaver.

Vinneren av konkurransen fikk heder og ære, mens taperen… måtte spise opp sin egen stil. Med fare for å røpe for mye: Vedkommende ble rimelig sur da tapet var et faktum. ?

Alle de håndskrevne stilene ligger ute som auksjonsobjekter, forresten! Ta en titt her!


Who run the world? GIRLS! ?

Hvilket kjønn er villig til å bidra med mest penger under årets aksjon? Dette interessante temaet ville gjengen i studio grave litt. Guttene (representert ved Niklas) og jentene (Vida Lill og Ulrikke Falch) fikk holde hver sin forsvarstale, mens dere der hjemme bidro med stemmer.


… og det ble rakst tydelig at kvinnene hadde et visst overtak på sine mannlige motstandere. «Dere svake jævler», sa Niklas da han skjønte hvem som hadde tapt konkurransen.

Det ble en ganske heit straff for både ham og Ronny, kan du si. ???


?Ulrikke Falchs skjulte talent?

Niklas’ store drøm har lenge vært å ri på en mekanisk okse, og torsdag kveld ble fantasien endelig virkelighet: Både han og de andre fikk ta seg en tur på okseryggen. Tuva var den desidert dårligste rytteren, mens gjesteprogramleder Ulrikke briljerte som bare det: Hun holdt ut i over ett minutt!

Kanskje dette er noe å satse på hvis skuespillerkarrieren går i vasken, Ulrikke? ⭐️

Gjesteprogramleder Ulrikke Falch viste seg å være en særdeles dreven okserytter. Foto: Tom Øverlie, NRK P3