Måtte drikke smoothie laget av reker, sjokolade og aioli

Over et halvt døgn har gått siden P3aksjonen startet. Her er høydepunktene fra timene som har gått!

Onsdag kveld, nærmere bestemt klokka 19, var P3aksjonen – også kjent som høstens høydepunkt – endelig i gang. Årets programledergjeng, som i år består av Niklas Baarli, Ronny Brede Aase, Vida Lill Berge og Tuva Fellman, gleda seg veldig til å ta fatt på 100 timer med direktesendt moro.

LES OGSÅ: Dette skjer under P3aksjonen!

Imidlertid var det én som virka litt nervøs også: Nykommer Vida Lill. Programlederne får ofte gjennomgå under aksjonen, noe hun er smertelig klar over.

– Jeg har vært jævlig tøff i trynet, så jeg er redd det skal gå hardt utover meg, sa hun like før det hele var i gang.

Arif er første gjesteprogramleder ut i årets P3aksjon (FOTO: Tom Øverlie)

Nå har P3-gjengen gjennomført i overkant av 12 radiotimer. Det betyr at vi fremdeles har 88 P3aksjons-timer å se frem til. ?Her er noen høydepunkter fra de første timene:

Velduftende Arif

– Jeg har aldri fått en så bra velkomst i hele mitt liv!

Arif er den første gjesteprogramlederen under årets P3aksjon, og han var åpenbart fornøyd med applausen han fikk ved ankomst. Nå skal de tilbringe 24 timer sammen, og P3-gjengen er i hvert fall ved godt mot: Flere av dem kommenterte at Arif lukta usedvanlig godt. Alt ligger til rette for et velduftende døgn, med andre ord! ? Og til dere som lurer: Arif bruker en parfyme som heter Le Labo.


Aksjonens første mini-konsert!

Wonder The Boy er førstemann ut på artistscenen denne høsten, og han leverte varene: 16-åringen serverte publikum både «That’s Just The Truth», «Baby Girl (som ikke er sluppet ennå!) og den superferske låta «Sunshine». ?


❤️Restefest❤️

Vida Lill er rimelig opptatt av miljøet – eller, som Niklas ville ha sagt: Hun er en «øko-ekstremist». Derfor gikk P3aksjonens første utfordring nettopp til henne. Dersom det ble samla inn 275.000 kroner innen klokka 22, måtte Vida Lill slurpe i seg en smoothie bestående av… matrester fra de andre programlederne. Perfekt for en miljøvennlig sjel som helst ikke vil kaste mat!

Og pengemålet ble selvfølgelig nådd – med god margin. Bon appétit, Vida Lill! ???

Føler du deg fristet til å lage det Vida Lill beskriver som «en sykt tykk smoothie», er oppskriften følgende: En halv falaffel, litt chilimajones, litt aioli, et gammelt egg, sjokolade og saltstenger, to deilige reker (med skall), og noen kjeks og kaker fra frokostbuffeten. ?