Snart kan du høre filmmusikken live

Den populære filmmusikken fra «La la land» skal fremføres med storband.

Om du er en av dem som bidro til at filmmusikken fra musikalen «La la land» fikk en eksplosjon i popularitet etter Oscarutdelingen, er dette gode nyheter for deg.

Den Oscar-vinnende komponisten Justin Hurwitz har nemlig satt sammen et symfoniorkester på hele 100 musikanter for å dra rundt og spille musikken live for fansen.

Les også: Interessen for «La la land» eksploderte etter Oscar-glipp

Dessverre vil ikke de store stjernene fra Hollywoodfilmen være med på lasset. Derimot vil stemmene til Ryan Gosling og Emma Stone vil bli spilt på bånd, over musikken fra scenen.

Den 26 mai. vil turneen ha verdenspremiere under Hollywood Bowl, og publikum bli oppfordret til å møte opp i vintage Hollywood-kjoler.

Etter verdenspremieren i Los Angeles vil konserten blant annet dukke opp i England, Mexico, Canada, Italia, Sveits og en rekke andre amerikanske byer.

– Damien (filmens regissør, journ. anm.) har laget en utrolig vakker hyllest til Los Angeles med denne musikalen, og jeg gleder meg veldig til å opptre med musikken på et av Los Angeles sine største landemerker, sammen med noen av de beste musikerne i byen, sier Hurwitz i en uttalelse.

Les også: Fikk flest nominasjoner

Filmen ble i utgangspunktet nominert til hele fjorten priser, men stakk til slutt av med seks av dem.

Blant prisene var beste kvinnelige hovedrolle, beste regi, beste originalmusikk og beste sang.


Les også: Ble ikke «Beste film»

Hør filmmusikken her: