– Sørg for at skolen din vinner

P3 SkoleSessions til din skole? Les oppfordringen til A-Lee!

Forrige fredag ble artistene som skal spille på P3 SkoleSessions i høst annonsert, og påmeldingsskjemaet hvor elever kan melde på skolen sin ble åpnet.

OBS: Påmeldingen stengte 29. august kl 12.

Til P3 SkoleSessions kommer A-Lee, og han gleder seg til spille for elever på en skole et sted i Norge. På scenen står også LidoLido og Erik og Kriss.

– På vegne av alle artistene kan jeg si at vi kommer til å sørge for at det blir et show som er superverdt å få med seg, så sørg for at din skole vinner, oppfordrer rapperen.

A-Lee (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
A-Lee på Rådhusplassen i 2010. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Gikk glipp av Eminem

A-Lee trekker frem VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen som en konsert han selv liker godt å opptre på.

– Å stå på scenen foran så mange mennesker er en sinnssyk opplevelse, sier han.

Like stort publikum blir det ikke på P3 SkoleSessions, men konserten vil bli minst like minneverdig som Topp 20.

Les også: Intervju med Erik og Kriss

Minneverdig var også den siste skoledagen til A-Lee på ungdomsskolen.

– Ikke bare var skolen var ferdig, men vi fikk lov til å sove over i skolegården. Da var det soveposer, pølser og øl for alle penga.

– Mitt verste minne er at vi var på leirskole samtidig som Eminem spilte i Oslo Spektrum, så jeg glipp av konserten. Og jeg var STOR Eminem-fan.

A-Lee er forsiktig med å love hva som skjer med musikken i høst, men én ting er han sikker på.

– Jeg kan love at “Hear The Crowd” ikke blir min siste singel. Det blir nok en del spillejobber i høst, og jeg holder folk oppdaterte på konserter og annen info på min Facebookside.

Covret Kanye

I april gjorde A-Lee en fantastisk cover av Kanye West i Popsalongen, men da amerikaneren kom til Norge og Øyafestivalen i august, måtte A-Lee selge billetten sin.

– Med én gang jeg visste om konserten kjøpte jeg billett, og gledet meg veldig. Uheldigvis var jeg dårlig den dagen, og kunne ikke gå, forteller artisten.

– Blir du inspirert av Kanye?

– Kanye west er en stor inspirasjon for meg. Jeg digger måten han lager musikk på. Han har ingen grenser for hva slags type musikk man kan lage, og jeg blir like overrasket hver gang.

Se A-Lee covre “All of the Lights”:

– Hva var den siste statusoppdateringen din på Facebook?

– Jeg er sjelden på Facebook. Min siste status skrev jeg 20. juli, og det var “Er tilbake fra Portugal. Let’s get down to business”.

Topp 3 låter i sommer

1. Kanye West – Dark Fantasy
2. Deadmau5 – Raise Your Weapon
3. Chris Brown – Oh My Love