Over 800 påmeldte til SkoleSessions

Kampen om konserten i skolegården er i gang!

Påmeldingen er nå avsluttet. 10 finalister offentliggjøres på P3.no 1. september.

– På vegne av alle artistene kan jeg si at vi kommer til å sørge for at det blir et show som er superverdt å få med seg, så sørg for at din skole vinner,er oppfordringen til A-Lee.

P3 SkoleSessions har tidligere satt massivt engasjement til liv hos landets skoleelever. Intense runder med nominering og avstemming har blandt annet sendt Madcon til Mysen, Lars Vaular til Spjelkavik, og nå er det klart for en ny og eksklusiv konsert i regi av NRK P3 og mP3.

Selve konserten er 21. september, og hvor den finner sted, er det du som er med på å bestemme.

Vil bli sjarmert

Programleder for SkoleSessions blir Aishath Afeef, nylig tilbakevendt fra New York City og nå programleder i Popsalongen. Tidligere i sommer var hun programleder da Topp 20-turneen besøkte Stavanger, Bergen og Trondheim.

– Gjennom Topp 20-konsertene ser jeg hvor riktig det er at Erik og Kriss headliner SkoleSessions, det var galskap da de kom på scenen, forteller hun. I en av byene ble jeg løpt ned av publikum da duoen skulle ha lydsjekk, og fikk et blåmerke.

Aishath Afeef (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
- Jeg er nok ikke forberedt på den massive pågangen som kommer fra skolene, sier programleder Aishath Afeef. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Aishath ville helt klart ha meldt på sin skole hvis hun var elev i dag og hørte om denne konkurransen.

– Hvor digg er det ikke at noen skal komme og orge en hel konsert for deg når du egentlig skal ha mattetime?

– Sammen med din Popsalong-makker Andreas Øverland skal du sitte i juryen som plukker ut finalistene, har dere noen tips til elevene som skal skrive nominasjoner?

– Jeg vil bli sjarmert, sier Andreas. Og så vil jeg ha noe særpreg.

– På en sympatisk måte, mener Aishath. Og så vil vi se et engasjement på tvers av elevene og klassene, og kanskje tilogmed lærerne?

Intim setting

– SkoleSessions blir veldig kult, det er noe vi har ikke vært med på før, så det blir en ny opplevelse og helt sikkert konge, sier Erik og Kriss. Så lenge vi slipper å ta noen prøver selv.

Det er lenge siden duoen har spilt på en skole, og synes det er ekstra gøy at det er publikum som må jobbe for å få konserten.

– Jeg tror det kan bli en hyggelig setting, man kommer mye nærmere enn det man gjør på en vanlig konsert, sier Erik. Vi kommer til å gjøre vårt beste for å lage et kulest mulig show.

Erik og Kriss (Foto: MTG Music)
Erik og Kriss gleder seg til å spille på P3 SkoleSessions, blir det på din skole?(Foto: MTG Music)

– Lytterne pleier å få lov til å være med og farge showene våre ganske mye, forteller Kriss. Vi liker å tilfredsstille publikum og spille låtene de er glade i, fremfor jazzversjoner av låtene som ingen har hørt. Det er kjedelig!

Dermed er hitgarantien i boks, noe P3 og mP3s musikksjef kan gå god for.

– LidoLido og A-Lee er blant de mest spennende norske artistene, og de har det siste året begge bevist at de kan rulle ut hits av ermene sine. Erik & Kriss er for veteraner å regne, de har laget lydsporet til mange unges liv, sier Mats Borch Bugge.

– Heldige elever ved en skole i Norge vil komme veldig tett på stjernene, kanskje noen til og med finner hverandre den dagen, lover musikksjefen.

Slik høres artistene til årets P3 SkoleSessions ut:

A-Lee – The One (Live i Popsalongen):

LidoLido – Different:

Erik og Kriss dro med seg svenske Andreas Byström helt til Las Vegas for å lage musikkvideo til låta “Ølbriller”:

I fjor var det Spjelkavik videregående skole i Ålesund som fikk besøk av Donkeyboy, Karpe Diem og Lars Vaular.

Se bildegalleri her:

Året før skrev Madcon og Karpe Diem historie på Mysen videregående skole, hvor tidenes første P3 SkoleSessions fant sted.

Se bildegalleri fra Mysen:

Påmeldingen er nå avsluttet. 10 finalister offentliggjøres på P3.no 1. september.


94 Responses to “Over 800 påmeldte til SkoleSessions”

 1. Celine Svendsen

  Kom til Manstad skole jeg ber dere. Foresten en dag jeg var på bussen fra skolen, spilte nesten alle Erik og Kriss låter og alle sang med… Det er en i 6 klasse som startet så han begynte å spille ölbriller og alle startet å skrikesynge til og med buss sjofören sang med…:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D-.–.–.-

 2. Tirill Dalaker Steenberg

  Heisann.

  Jeg Tirill lurer på om dere kunne komme til Bjørnegård skole. Fordi jeg ble i forrige uke valgt til elevrådsrepresentant. Og jeg vil gjøre noe utrolig kult for skolen.
  Altså at dere kommer med en konsert.
  Jeg vet at Kriss har gått på bjørnegårdskole. Og hadde Walter som kontaktlærer.
  Og vår kontaktlærer May Britt hadde han i naturfag.
  Det hadde vært utrolig kult, og jeg har spurt May Britt. Og hun husker det kjempe godt, og det er jo barndomskolen din. 🙂
  Som sagt, jeg vil gjøre noe kult også for skolen. Fordi det er bare sånn ballet forestillinger der, og det er utrolig kjedelig.
  Vært en drøm hvis dere kunne komme, og Kriss får oppleve sitt barndomsminne.
  Så vær så snill, kom til Bjørnegård. Alle der er fan, og jeg går rundt å synger på ølbriller hele tiden.

  Håper dere kommer, det hadde vært super kult. 🙂
  Klem

  Tirill. 🙂

 3. Line Marie Ånensen

  Jeg har aldri vunnet noe før.

  Jeg hade blitt super glad viss jeg hade vunnet.

  Erik og Kris ruler.

  Alle på skolen digger dere.

  Dere er best i hele verden.

  Jeg blir den glaeste jenta i verden vis jeg vinner.

  Lighter er en av di beste sangene deres synes jeg.

  Jeg hører på sangene deres ver dag.

  De er super goe.

 4. Bodil

  Heihei!

  Kom til høyanger! Vi vil minnest skuletida for noe godt, og derfor må dere komme hit!! Høyanger er en suuper plass, både til å vakse opp i og gå på skule i!! Skulen vår er under opppussing og alle vinduga er dekka til med treplanka slik at vi ikkje kan se ut.. det er ikkje så lenge til at skulen er ferdig pussa opp, og det ville vert perfekt å ha en konsert her for å feires dette! 😀 så kom til oss!!

  Hilsen vi på høyanger skule! 😉

 5. Anita Øverland

  Jeg heter Anita og går på Voll skole. På skolen min går det 75 elever som alle digger erik og kriss. Skolen vår er veldig liten og vi har ikke så masse å finne på i friminuttene. (Det er også veldi kjedelig i timene.) vi har aldri fått noe besøk av noen kjente, bare sånne som gjør noe kjedelig hele tiden, så jeg håper erik og kriss vil komme til skolen vår. En gang skulle vi ha konsert på skolen og ungene skulle få velge den siste sangen og alle stemte på ølbriller eller etter regnet!

  Hilsen anita og alle andre på Voll skole!!

 6. sara abnar, celine gulbrandsen, elise lie

  Hei! 😀
  Vi er 3 jenter på 12 år og skolen vår er et vrak, -.- vi hater at det er kjedelig der hele tiden og det er ingenting og finne på i friminutte !! :O så vi og noen andre venner lurte på om dere kunne komme på skolen vår for at det skal skje noe spesielt der for en gangs skyld og vi er helt utmattet av kjedelighet!! -.-
  det er GRØNLI SKOLE i PORSGRUNN, TELEMARK!!!:)
  vi elsker deres sanger og dere!! <3 <3 <3
  Hilsen 14 hele jenter!! (som kjeder seg no syyykt!!)

 7. Malin

  Dere burde VIRKELIG komme til vår lille skole her i Molde. Det er på tide at små skoler får litt oppmerksomhet, ikke bare de store! Skolen er kjent for å være et bra publikum, får skryt hver gang, så det hadde vært kjempe kult om dere får oppleve det også! Vi trenger noe gøy og spesielt i hverdagen, så kom til Skjevik barne- og ungdomsskole i Molde, Møre og Romsdal! :D:D

 8. Vibeche Tvedt

  Nå går vi rundt og er kjempespente på hvem de 10 finalistene er

 9. Malen Nyheim

  når får vi vite hvem som er blandt de 10 finalistene?:)