Cezinando til P3 Gull!

Årets Urørtvinner er den første liveartisten bekreftet til P3s musikalske festkveld 26. november.

Kristoffer Cezinando Karlsen har vært et hett navn i norsk musikkliv en stund. Men det store gjennombruddet kom tidligere i år: Som en av fem finalister trakk han det lengste strået under Urørtfinalen i mars, og siden har han fulgt opp med kritikerroste utgivelser og konserter.

Lover leven

I dag ble det også klart at Cezinando, som er en av fire gjesteprogramledere under P3aksjonen denne uka, vil spille live under P3 Gull, som finner sted på Sentralen i Oslo lørdag 26. november.

Den unge Oslo-rapperen er dermed første bekreftede liveartist i år, og lover en opptreden for historiebøkene. Selv har han en klar favoritt fra tidligere P3 Gull – det aller første nummeret det aller første året.

– Det klippet av Arif som gjør «Gal» og går gjennom artistområdet, og Nico & Vinz og greier er der og det er bare sykt gassed og gutta-stemning, sier Cezinando til P3. 

https://www.youtube.com/watch?v=hUsDgNsTGws

P3Gull skal jo – i tillegg til å være årets råeste musikkveld og prisutdeling – også være høstens beste fest. Hva er ditt beste festminne?

– Jeg hadde en sykt talked about discobursdag i 6. klasse som tok helt ok av. Nesten alle de poppis jentene på trinnet kom, og flere av gutta hadde klint til med flere hakk ekstra gelé – extra strong hold, seff – i luggen. Mamma hadde også ved et uhell kjøpt inn et par flasker Herrljunga cider med 0.7%, så alle var ekstra skrudd opp, best believe.

https://www.youtube.com/watch?v=0c2BvzPMJUw

 

Bjørnepark og gullbilletter

Hvis du digger Cezinando, elsker store pelsdyr og vil sikre P3 Gull-billetter til deg og fem venner, er det spesielt en auksjon du bør merke deg under årets P3aksjon: Her kan du by på én dag i Bjørneparken i Flå med Cezinando for deg og fem venner, kolleger eller klassekamerater – og ordne deg seks billetter til P3 Gull i samme slengen.

Årets programlederduo under P3 Gull er ingen ringere enn Ronny Brede Aase og Live Nelvik, som sammen skal lede publikum gjennom store liveøyeblikk, gjeve priser, humor, galskap og glede.

Les mer om P3 Gull her!

Se vinneropptredenen til Cezinando fra Urørtfinalen 2016: 

https://www.youtube.com/watch?v=GVIKzVvOUeU

Cezinando – «Botanisk hage» live hos Christine:

https://www.youtube.com/watch?v=Vhn89s3yARs