Savage Skulls hos Christine

Ukas gjestemiks gir deg tropisk house.

Påsken setter ikke stopper for Christine og hennes radiovorspiel på lørdag. Hver helg får hun gjestemikser av noen av verdens mest spennende DJer, og denne helgen er intet unntak.

Carli Löf og Måns Glaeser i Savage Skulls møtte hverandre i Stockholms mørke bakgater da de var ute med spraybokser om kveldene og lette etter grafittivennlige vegger å utfolde seg på. De skal etterhvert ha oppdaget sin felles interesse for cheezy hooks, bouncy beats og feite basslinjer, og resten er historie.

Hør tominutters smakebiter av sporene på EPen Caravan/Watching You:

– Savage Skulls er noe av det kuleste våre naboer i øst har å by på. Som deres gode venn og kollega Douster, blander de dype basslinjer, frekke trommer og friske vokaler. Resultatet er fantastisk, tropisk bassmusikk som kan og bør ta deg gjennom sommernatta, sier Christine om lørdagens gjestemiksere.

Savage Skulls og Crookers sitt samarbeidsprosjekt Dr. Gonzo.
Savage Skulls og Crookers sitt samarbeidsprosjekt Dr. Gonzo.

Storslagne samarbeid

De svenske guttene har mange jern i ilden – de er DJer, remiksere og lager egen musikk. For tiden er de aktuelle med låten «Bust Em Up» som de har laget sammen med den italienske produsentduoen Crookers, under navnet Dr. Gonzo. Og i følge deres egen Facebookside, har de suksess på det største nettstedet for kjøp av elektronisk musikk, Beatport:

«Bust Em Up is number one on Beatports indie/nu disco topp 100. We managed to beat Justice, ain’t that something?»

Hør «Bust Em Up» her:

Dr. Gonzo – Bust Em Up

Savage Skulls har samarbeidet med flere storheter i det elektroniske miljøet. De har også fått med seg selveste Robyn på en låt de laget sammen med Douster. Se musikkvideoen til «Bad Gal» her:

Hør: Tidligere gjestemiksere hos Christine

Carli Löf er også en ettertraktet remikser, og Savage Skulls har blant annet remikset deres svenske kollegaer i Miike Snow.

Hør en mer tropisk houseversjon av hiten «Black and Blue»:
Miike Snow – Black and Blue (Savage Skulls Remix)

Om helgens gjestemiks sier Måns Glaeser følgende:

– Lytterne kan forvente seg å bli sultne av miksen.

Hør gjestemiksen hos Christine på P3, lørdag mellom kl 20 og 22!