nrk.no

Tore og Einars podkast om Norge

Episode 15: Norge i utlandet

Tore og Einars podkast om Norge – I anledning grunnlovsjubileet 1814-2014! Lurer du på hvorfor Norge ser ut sånn som det gjør, hvorfor du ikke vet hvem Per Spook er eller hvilken by som er Norges minst viktige? Denne podkasten gir deg svaret. Med Tore Sagen og Einar Törnquist.

iTunes RSS

Nyeste episoder


[podkast feed="http://podkast.nrk.no/program/tore_og_einars_podkast_om_norge.rss" num="20" excerpt="true" target="_blank" fargekode="84D422" filnavn_prefiks="Tore og Einars podkast om Norge"]

17 Responses to “Tore og Einars podkast om Norge”

 1. Hans Hansen

  Kvifor er det slik at lengda på podcasten, L, stadig blir kortare? Lengda ser ut til å følge L(x) = 46 – 5.25*x, der, der L er lengda av podcast nummer x. Fortsett trenden slik, blir den åttande podcasten cirka 4 minutt lang (eller kort).

 2. Laxxern

  Avspillerne suger, fiks fiks NRK! Skattepengene og lisenscæsh’en min burde gå til oversiktlige, fine avspillere der jeg faktisk kan se hvor jeg er i podcasten.

   • Laxxern

    Vel, jeg sa jo at de burde skaffe en «oversiktlig, fin avspiller», ikke en grønn, skrå bar som lirer seg mot høyre og ikke viser timestamp så du vet hvor du er. Det er nok en veldig god grunn til at du ikke har sett noen avspillere før med skrå-bar.

 3. MichaelJohnsen

  Det med at Einar skal le av ALT han selv sier, blir temmelig slitsomt i lengden. Ønsket om å være Tore Sagen 2 er litt flaut, selv om jeg kan til dels kjenne meg igjen.

 4. Emil André Mørk

  «Fossekall (vitenskapelig navn Cinclus cinclus) ble i 1963 kåret til Norges nasjonalfugl etter en lytteravstemning i NRK.»

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.