Urørt-duett i Tromsø

«Tir n’a noir» eller «Time of my Life»? Urørt tar P3aksjonen til Nord-Norge og arrangerer artistduett – men du bestemmer låten!

Torsdag tar Urørt med seg et knippe artister til «Nordens Paris» i anledning P3aksjonen. Besøkende på Cafe Circa i Tromsø kan få med seg akustiske konserter fra Urørt-bandene Ponette, Kajander, Viljar Broks og denne ukas Urørt, elektropopduoen Snö. Hvis du ikke befinner deg i byen, kan du få med deg en helt spesiell duett live på P3 og P3.no, når Helene fra Ponette og Bendik fra Kajander skal synge sammen for aller første gang.

Hvilken duett de fremføre er det du som bestemmer! 21.45 er det enten Vamp sin folkekjære «Tir n’a noir», Dirty Dancing-låten «Time of my life» eller en av fjorårets store hits, «FourFiveSeconds», som strømmer ut av radioen din fra strupene til Urørt-duoen. En stemme koster 25 kroner og er til inntekt for P3aksjonen.

NB: Avstemningen starter klokken 19.00 og varer frem til 21.45.

Få mer informasjon om arrangementet her via Facebook.

Du bestemmer duetten

Kajander kunne smykke seg med tittelen Ukas Urørt i vår, da deres «E du den du vil vær?» ble omtalt som frisk og fargerik kvalitetspop fra Nord-Norge og senere B-listet på P3. Vokalist Helene Svaland i Ponette ble nylig sammenlignet med Susanne Sundfør, Anneli Drecker og Lykke Li, da Röyksopp fikk høre låten «Hunt Them Down», som var Ukas Urørt tidligere i høst. Hun er også å finne i bandet Youth, som spilte på P3-scenen på Slottsfjell i sommer. Nå skal de to synge sammen for aller første gang og låtvalget ligger i dine tastetrykk.

smsinfo
Avstemningen starter klokken 19 og avsluttes 21.45. Det koster 25 kroner per SMS og alt går til P3aksjonen.

LES: Dette skjer under årets P3aksjon

Spent på resultatet

Urørt-sjef Eirik HavelinProgramleder for Urørt, Eirik Høsøien Havelin, synes det er tøft gjort av de to artistene å stille opp og er utrolig spent på resultatet av avstemningen.

– Vi har plukket to drevne vokalister med hver sin særegne stil, som garantert vil takle oppgaven med bravur, men det er ekstra gøy at man ikke vet låta en gang – før det faktisk skjer. Også håper jeg givergleden blant Norges befolkning er stor!

Se Kajander fremføre «E du den du vil vær» hos Christine:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZsZCPVW8xFY&w=100&h=100]

LES ALT OM: Ukas Urørt