Verdas mest heilsprø nettside?

Stem på din internett-favoritt i Ramona og Siggens uhøgtidlege kåring.

Internett er ein stor stad. Ein så stor stad at det er vanskeleg å forestille seg kor mykje som faktisk fins der ute. Litt på samme måte som verdsrommet.

Ramona og Siggen har prøvd å leite fram noko av det sprøaste som internett har å by på, og sidan internett er enormt(!) har me fått god hjelp frå lesarane og lyttarane våre til å finne fram i internettjungelen.

No vil me kåre den mest heilsprøe nettsida som fins, og har plukka ut fem finalistar, som du kan utforske meir nøye nederst i saka. Deretter kan du stemme på din favoritt i avstemmingsboksen til høgre. 7 april vil vinnaren bli avslørt!

Sjekk ut fleire heilsprø nettsider HER.

5 ting Ramona og Siggen meiner ei heilsprø nettside må ha:

1. WOW-faktor.
Helsprøheten hopper ut av skjermen, dasker deg i trynet og du roper “Wow, lang over en Capri-Sonne sporenstreks, her har vi med en helsprø nettside å gjøre!”

2. Delevenleg.
Du klikker deg inn på sida og tenker: “Oboy, her er det bare å opprette gruppechat på Facebook og linke avgårde denne rakkeren til mine beste venner ASAP zulu.”

3. Eit pustehol i kvardagen.
Når du er lei av jobb og skole, og du bare har lyst til å stirre på noe gøyog/eller fint så er denne nettsiden midt i blinken.

4. Originalitet.
Denne sida er helt unik! “Jeg har aldri sett makan” og “Hvem står bak dette egentlig?”, er klassiske reaksjoner folk får i møte med denne sida.

5. Eye candy.
Denne sida er godteri for øya! Kanskje er den overfylt av informasjon og farger, kanskje er den minimalistisk og stilren, men en ting er hvert fall sikkert: Den er kuuul å se på, mann.

Dette er finalistane:

1. OneTinyHand.com 9.5

En nær perfekt helsprø nettside! Kjente folk med en bitteliten hånd. Altså, Vladimir Putin med en bitteliten hånd? Obama med en minimini hånd? Det er ikke uhelsprøtt, i hvert fall. 😉

2. Yvettesbridalformal.p1r8.net9.4

Dette er godteri for øya. Vil muligens fremkalle et epilepsianfall, men det er en risk (nesten) verdt å ta. Det kan virke som om de ikke har klart å bestemme seg for et tydelig design, og gått for ALLE design på en gang i stedet.

3. Lingscars.com 9.2

Denne siden innfrir på alle de fem punktene! Enorm WOW-faktor og en fryd for øyet. Siden har også en drøy holdbarhet! Det vil ta deg lang tid å utforske alle kriker og kroker av dette helsprøe universet, og om du så forsøker å gjøre det, må du være forberedt på at du aldri helt vil bli den samme etterpå.

4. En.Akinator.com 9.1

En spåmann på internett. Her kan du fort slå I hjæl et par timer. Konseptet er enkelt: Tenk på en person og la den lille ånden gjette hvem du tenker på. Hva gir du oss? WOW!

5. Bjornshealing.com 9.1

Denne sida virker kanskje litt ordinær ved første øyekast, men her ligger det utrolig mye fint i detaljene. For eksempel er kommentarfeltet sjokkerende privat, og den grandiose selvtilliten Bjørn K. beskriver sine egne evner med, er vakker og inspirerende. Musikken her er også en deilig bonus. Og navnet da dere, “Bjørns healing”, smak litt på det. Definitivt en underdog.