– Vi er i toppform

En entusiastisk Robyn fremfører nytt materiale for første gang i Skandinavia på P3Sessions. Hør alt fra klokka 19!

P3 møtte artisten under lydprøvene to timer før konsertstart. Til tross forsinket avreise fra London, intervju med Dagsrevyen og trangt tidsskjema før festen starter i Studio 4 på Marienlyst og i din radio, var stjernen glad og spent før kveldens P3Sessions.

– Jeg er klar, og tror det blir gøy. Dette er første gang jeg fremfører materiale fra den nye platen i Skandinavia, og det blir spennende, sa Robyn til P3.no.

Hør konserten live på P3 fra klokka 19 – 21 i kveld her:

LES: Robyn får terningkast 6 av Lydverket.

LES: P3Sessions med Robyn og Salem Al Fakir – en midtsommernattsdrøm.

Kveldens P3Sessions med de to svenske stjernene er en eksklusiv affære. 60 billettvinnere får overvære seansen live, og i tillegg til at alt sendes direkte på radio, kommer P3s fotografer til å forevige alt som skjer.

Det er ikke bare Robyn som gleder seg til kveldens konsert.  P3s musikksjef Mats Borch Bugge er i ekstase over midtsommerfesten vi har foran oss.

– Vi har drømt om å få Robyn til å gjøre P3Sessions i flere år, og nå opplever vi at den drømmen er blitt virkelighet. Det er selvfølgelig veldig stas.

P3Sessions i Studio 4. Foto: Tom Øverlie, NRK P3
P3Sessions i Studio 4. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

P3Sessions på P3, onsdag 23.juni klokka 19 – 21.


5 Responses to “– Vi er i toppform”

  1. markus

    Riyu kosaka fra japan er kjempeflink bedre en hun. søk på ho på you tube nesten alle vennerne mine liker sangene honey punch og love shine. søk etter henne på you tube