Bergen, her kommer VG-lista-showet!

I KVELD KL. 1800. Etter publikumsrekord i Stavanger, er alt klart for at Bergen skal følge opp! Her er det du trenger å vite før kveldens konsert.

I forrige uke satt vi publikumsrekord med 15 000 publikummere i Stavanger. Vi forventer at Bergen leverer på samme nivå når VG-lista gjør sitt andre stopp på onsdag!

Fra Stavanger til Bergen tar vi med blant andre Jaa9 & OnklP, Astrid S, The Main Level og Morgan Sulele, men vi har også med oss nye navn. Daniel Kvammen, Gabriel Ríos, Bendik og Arif er på plakaten når vi gjør Festplassen navnet sitt verdig!

Disse opptrer på VG-lista i Bergen

Gabriel Ríos
Bendik og Arif
Morgan Sulele
Eva & The Heartmaker
The Main Level
Daniel Kvammen
Staysman & Lazz
Sondre Justad
Nico D
Astrid S
Jaa9 & OnklP
Madcon

Gjensyn: Se alle bildene fra VG-lista i Bergen 2014

Her er oversikten over alle artistene som skal spille – i alle byene

Dette trenger du å vite om onsdagens konsert

Sted: Festplassen i Bergen
Tid: 8. juli, kl. 18:00-22:00

Slik ser Festplassen ut under VG-lista i Bergen.
Slik ser Festplassen ut under VG-lista i Bergen.

Bli kjent med artistene som skal spille i Bergen:

Gabriel Ríos

Gabriel Ríos ble kanskje best kjent for det norske publikummet etter at Thomas Jacks sommervennlige remiks av låta “Gold” toppet hitlistene i fjor. Remiks eller ei, puertorikansk/belgiske (si det ti ganger fort etterhverandre) Ríos blir med oss til Bergen!

Bendik og Arif

Vi tror og håper at Bergensjenta Silje Halstensen i Bendik gir oss et sjeldent solglimt i hjembyen sin. Dersom det likevel skulle begynne å regne er det en trøst at Bendik og Arif har levert et av sommerens vakreste samarbeid med “Knust Glass”.

Morgan Sulele

Det var kanskje ikke så mange som visste hvem han var før Rådhusplassen, men nå begynner Morgan Sulele å bli et ansikt man kjenner igjen. Mannen bak årets mest populære sommerlåt er en festgaranti på VG-listaturnéen.

Eva & The Heartmaker

Eva & The Heartmaker – en duo som har vært faste innslag på mange VG-lista-turneer – de kommer også til Stavanger, og tar nok med seg sin nydelige «Told you».

The Main Level

Boybandet The Main Level er på hjemmebane i Bergen. Med andre ord: dobbel dånegaranti når de synger “My Girl”. Husk å drikke masse vann jenter!

Daniel Kvammen

Bredt smil og enda bredere dialekt. Daniel Kvammen har funnet plass i sin hektiske festivalsommer for å spille hos oss på Festplassen!

Staysman & Lazz

Hva skal man si om Staysmann & Lazz? Fest – tatoveringer – steking – hits. Staysmann og Lazz er strengt tatt alt man trenger på et VG-lista-show.

Sondre Justad

Mer karismatisk nordlending skal du lete lenge etter! Sondre Justad tar med seg gitar, stemme og humør til scenen i Bergen.

 

Nico D

Nico D har klart å lage en sommerhit med et alvorlig tema – en forfriskende kontrast til pils-grille-og-sommernatt-låter. Årets feelgood feelbad-låt, “Han smiler” har du garantert har hørt på P3.

Astrid S

Astrid S har sakte men sikkert tatt over det norske folks spillelister med sin 2AM. Først på egenhånd, så ved hjelp av remiksen Matoma gjorde på samme låt.

 

Jaa9 & OnklP

– OnklP har hatt eventyrlig suksess med rockrapfusjonen OnklP & De Fjerne Slektningene, men glemmer ikke “røttene”, skrev P3 musikk da de anmeldte Jaa9 og OnklPs nyeste album “Føkk ferie”. På VG-lista-turneen tar de med seg “Alt på Stell” – låta om alle de misforståelsene og fæle kranglene som kan oppstå i et forhold.

Madcon

Madcon kommer nesten rett fra Stavernfestivalen til Bergen for å lage show sammen med oss. Yosef og Tshawe er blant de mest rutinerte entertainerne vi har, så du skal ikke se bort ifra at monsterhiten “Don’t Worry” får seg en omgang på VG-listascenen.