VIDEO: Niklas og Ronny tester Hove-maten – med Billie Van og Paskalev

Episode 2: “Niklas og Ronny tester Hove-maten – backstage edition with special guests: Mikhael Paskalev og Billie Van”.

På Hovefestivalens andre dag reiste Ronny og Niklas ned til artistene sin backstage-strand, for å spise indrefilet med Billie Van og Mikhael Paskalev. Det ble til en deilig episode med bølgeskvulp, latter, good times og et litt Sommeråpent-aktig uttrykk.

Les også: Alt fra Hove

Se video: Billie Van live i Popsalongen.

 Jeg skulle ønske jeg var oftere på middagsbesøk hos Billie Van.

– Dette var rett og slett “great success”. Jeg tenker at jeg skulle ønske jeg var oftere på middagsbesøk hos Billie Van. Hvis hun er så god til å lage mat som Mikhael sier, og det er så lett stemning rundt bordet, så må jo det være en fest, sa Ronny etter middagen.

hagridmik
METABILDE: Slik så det ut da Niklas, Ronny, Billie Van og Mikhael Paskalev møttes på backstage-stranda for å spille inn “Niklas og Ronny tester mat”.

Special guests

Niklas og Ronny tar rollen som forbrukerjournalister svært alvorlig, og mener det er viktig at maten som artistene får servert er god nok. Om valg av matrett til denne episoden, sier Niklas følgende:

– Vi tenkte at norske artister ikke har så mye å rutte med, så vi smelte likegodt til med indrefilet.

Flere har stilt spørsmålstegn ved navnet på denne videospalten. Er det “Ronny og Niklas tester mat” eller er det “Niklas og Ronny tester mat”?

Ronny, har det vært noen indre stridigheter om navnet?

– Haha, det har vi ikke tenkt så mye på. Navnet forandrer seg alt etter hvor vi er, hvem vi er med og i hva slags form vi er i, sier Ronny.

Han understreker at det er viktig at episode 2 blir omtalt i sin rette form:

– Denne episoden heter altså “Niklas og Ronny tester Hove-maten – backstage edition with special guests: Mikhael Paskalev og Billie Van”

Se episode 1 av”Niklas og Ronny tester Hove-maten”med CLMD: