Videopremiere: Elsa & Emilie

– Sangen handler om ironien i å vente på noe som ikke kommer til å skje, forteller duoen. Se musikkvideoen til «Another Day» her.

Elsa&Emilie på besøk hos Christine på P3 (Foto: P3 Instagram)
Elsa&Emilie på besøk hos Christine på P3 (Foto: P3 Instagram)

Elsa Søllesvik og Emilie Haaland Austrheim spilte forleden sporet «Run» på VG-lista Topp 20 foran titusener av mennesker, og tidligere denne måneden hadde jentene låtpremiere på samme låt på P3.

Elsa & Emilie hadde også en minneverdig opptreden hos Christine i mai da tenåringene blant annet covret Lordes “Team”.

Se VG-lista Topp 20 om igjen | Låtpremiere: Elsa & Emilie | Christine live: Elsa & Emilie

Om å vente på noe som ikke kommer til å skje

Nå er de aktuelle med singel nummer to, «Another Day», og P3 har premiere på den Olav Stubberud-regisserte musikkvideoen som du ser øverst i saken.

Elsa & Emilie er aktuelle med en ny musikkvideo. Foto: Anne Marthe Widwey
Elsa & Emilie er aktuelle med en ny musikkvideo. Foto: Anne Marthe Widwey

Vi får vite at duoen hadde det veldig gøy på innspillingsettet, til tross for at det var en helt ny opplevelse for dem. De roser teamet rundt innspillingen. Både at de var flinke, og at de gjorde sitt beste for å få jentene til å kose seg.

– Låten handler om ironien i å vente på noe som ikke kommer til å skje. I videoen ser vi en gutt og en jente som tydelig har en greie for hverandre. Problemet er bare at han rett og slett ikke fins. Hele handlingen har hun egentlig gjennomgått alene. Hun har altså en forestilling om verden slik den aldri kommer til å bli, forklarer Elsa & Emilie.

Festivaljobber i sommer

I sommer er de huket inn som oppvarmere for Lissie i Haugesund, i tillegg til spillejobber i Festidalen i Kvinnherad og på Wrightegaarden. Ellers blir det interrailtur på duoen fra Haugesund i løpet av sommermånedene.