Videopremiere: Unge Ferrari ft. Tomine Harket

Visualiseringen av kjærlighetssangen «Hvis du vil» består av vakre bilder. Len deg tilbake og nyt.

P3s musikkprodusenter omtaler autotune-crooneren Unge Ferrari som «en av musikknorges mest fascinerende karakterer, noe han har bevist før sin aller første singel «Hvis du vil» – bare sjekk Instagram-kontoen hans @ungeferrari.

Om begjær og lengsel

På Unge Ferraris aller første singel, som er spilt inn med Tomine Harket, hører vi de to synge om begjær, lengsel og kjærlighet over en lekker r&b-produksjon.

Nå er Unge Ferrari – folkeregistert Stig J. Haugen – aktuell med en tilhørende video til singelen – se visualiseringen øverst i saken.

Vi får vite at vakre bilder er vektlagt i den Thomas Flått-regisserte videoen. Planen var å ikke gå altfor hardt inn med en historie, men heller bare gå litt mer abstrakt til verks.

– Det var også veldig viktig for oss at man sjelden ser akkurat hvor vi filmet. At det kunne vært ti tusen forskjellige steder rundt omkring på jorden, sier 25-åringen.

Unge Ferrari er aktuell med videoen til singelen "Hvis du vil". Foto: akam1k3
Unge Ferrari er aktuell med videoen til singelen «Hvis du vil». Foto: akam1k3

Sette ord på usikkerheten

Hva er historien bak låten, Unge Ferrari?

– Låtprodusent JNS MSC viste meg den vakre introen under en session vi hadde, og allerede da falt nesten alt på plass. Jeg følte det med en gang, og vi ville sette ord på den usikkerheten når du er betatt, men ikke helt vet hva andre parten føler. Den følelsen der du føler dere kan oppnå alt sammen hvis begge bare vil det samme. Å få en kjærlighetssang til å ikke bli altfor klissete, men fortsatt veldig ærlig!

Planen framover for den by:Larm-aktuelle artisten er å jobbe med artister og produsenter i Norden – og helst de som inspirerer Unge Ferrari.

– Alle de som inspirerer meg vil jeg prøve å lære noe av ved å skrive eller produsere med. Også blir det en del turnering hvis ting går som det skal. Og det skal gå den veien. Tomine har en solosingel på vei, og jeg vet hun sitter på masse fin musikk, skryter Unge Ferrari.