Vil du spille på Pstereo?

P3 Urørt og Pstereo gir nå deg og ditt band muligheten til å spille på en av sommerens store musikalske begivenhet. Meld dere på her!

P3 Urørt er sterkt tilstede med scener der unge artister får anledningen til å spille foran et festivalstemt publikum også i sommer. Slottsfjellkonkurransen er avsluttet, og nå er det Midt-Norges største byfestival som søker friske talenter.

Pstereofestivalen foregår på Marinen i Trondheim 18-20. august, og dersom dere blir plukket ut kan du og/eller ditt band få dele plakat med navn som Highasakite, The Lumineers, Deafhaven, Astrid S, Sondre Justad og Veronica Maggio.

– Vi er veldig fornøyde med å med P3 urørt som samarbeidspartner. Det gir festivalen en ekstra dimensjon i forhold til å finne frem til de nye talentene som rører seg i norsk musikk. Pstereo har siden oppstarten i 2007 vektlagt å presentere «up and coming» artister, og med en egen Urørt scene får vi vist frem hvor mye spennede det er som skjer i landet, sier bookingansvarlig for Pstereofestivalen, Kim Aasli. 

LES OGSÅ: Ukas Urørt 2016: Mats Wawa | I Was Before | Dårlig Vane | Dreamarcher

Kvalitetssikring

I tillegg til å vise publikum ny musikk de ikke vet at de liker ennå, håper Aasli at Urørtscenen på Pstereo kan være med på å gi ferske band med bra ting på gang den oppmerksomheten de fortjener.

– Alle artistene som blir plukket ut til å spille på Pstereo kvalitetssikres av en egen jury. 
Jeg er helt sikker på at det kommer inn mange gode kandidater, nivået de senere årene på de påmeldte artistene har vært meget høyt og flere av de som plukkes ut vil nok være artister vi kommer til å høre mer av i fremtiden, sier Aasli og fortsetter:

– Vi ønsker at 50% av bandene som velges ut til Urørtscenen skal ha lokal tilknytning, men understreker at påmeldingen er åpen for kandidater fra hele landet.

Påmeldingsfristen er onsdag 25. mai. Alle band må ha en artist/band-profil på Urørt, samt låter liggende. Jo nyere materialet er, jo bedre.