Who’s that girl?

Robyn skapte midtsommermagi på P3Sessions.
LES: Robyn: – Vi er i toppform
LES: Robyn: – Et eksperiment

Foran et nøye utvalgt publikum, under svarte diskokuler og med St. Hansaftens heftigste lysshow i ryggen, leverte Robyn en times konsert uten dødpunkter, der gamle klassikere møtte nye hits og P3Sessions-historie ble skrevet i fet skrift.

Skandinavisk jomfrutur

Kun 60 heldige billettvinnere fikk overvære seansen i Studio 4 på NRK Marienlyst. Sammen med radiolytterne som hadde tunet inn på P3 gjennom den to timer lange sendingen, fikk de høre Robyn fremføre materiale fra sin ferskeste skive Body Talk Pt. 1 for aller første gang på Skandinavisk grunn.

Les: Robyn får terningkast 6 av Lydverket.

Innimellom de nye låtene leverte Robyn gamle favoritter som “Dream On”, “Be Mine” og ikke minst “With Every Heartbeat”.

Les: Robyn om turnéliv og plateslipp.

Med publikum på en drøy armlengdes avstand hoppet, sang, danset og trommet Robyn seg kjapt gjennom konserten. Bandet hun hadde med seg leverte låter som gled perfekt i hverandre og understreket hvor mange hits den svenske stjernen har på samvittigheten.

Salem varmet opp

Med seg på laget hadde Robyn Salem Al Fakir. Han er best kjent for å ha deltatt i svenskenes Melodifestivalen (Melodi Grand Prix) med låta “Keep On Walking”, men har også tre soulpopskiver i sekken; ferskest av dem er årets Ignore This. På P3Sessions leverte han et sett bestående av både nye og eldre låter.

Her kan du se hvordan det gikk da P3 møtte Robyn i forkant av konserten:

Bildegalleri

9 Responses to “Who’s that girl?”

  1. Dan

    “Salem Al Fakir; den lille mannen som er best kjent for å ha deltatt i svenskenes Melodifestivalen (Melodi Grand Prix) med låta “Keep On Walking”.”

    Faens discredit. Mannen har laget noen av de mest nyskapende popalbum

  2. Øystein

    Hvorfor i all verden klarer dere å ødelegge konserten med å klippe inn NYHETENE kl 20???!