Youtubestjernen ble utsatt for innbrudd: – Alt forsvant

Den svenske Youtube-stjernen «Pewdiepie» ble frastjålet store mengder med verdigjenstander.

Skjermbilde av Marzia Kjellbergs Insta story (hentet fra The Independent).

Det var Kjellbergs kone Marzia Kjellberg som selv delte at paret ble utsatt for innbrudd i deres nye hjem i Japan.

På Instagram forteller hun at 90 prosent av hennes verdisaker forsvant med innbruddet.

«Pewdiepie»s ekte navn er Felix Arvid Ulf Kjellberg (30). Og med sine 102 millioner abonnenter på Youtube er svensken den mest fulgte youtuberen i verden.

Han begynte karrieren med å publisere videoer av seg selv som spilte videospill i 2010.

Kjellberg har vunnet en rekke priser for produksjonene sine, og er anerkjent i dag som en verdens mest kjente Youtube-profiler.

Kona Marzia Kjellberg (27) er en italiensk forfatter, klesdesigner og entreprenør, og hun har over 7,6 millioner abonnenter på samme plattform.

Delte nyheten i sosiale medier

«Noen brøt seg inn i huset vårt og tok 90 prosent av verdisakene mine. Alt fra smykker til luksusvarer til spesial varer jeg har samlet over årene. Alt forsvant.» Skrev Marzia Kjellberg i en Instagram story.

Videre skrev hun: «Jeg vet det er veldig materialistisk, og jeg bør være glad for det jeg har igjen. Men jeg klarer ikke å skjule hvor sjokkert og lei meg jeg er for at alle verdisakene mine ble fratatt på denne måten.»

Det er fortsatt ukjent hvem tyven(e) er.

Innbrudd i Japan

Kjellberg-paret bor hovedsakelig i Brighton, England, men kjøpte nylig et hjem i Japan. Det var dette huset det var innbrudd i.

Ekteparet ferierer stadig i Asia, og 30. september annonserte «Pewdiepie» om eiendomskjøpet som han hadde drømt om lenge. Planen var å flytte til Japan i begynnelsen av 2020.

Japan er kjent for landets lave kriminalitetstatistikk, og er ofte vurdert som et trygt land å reise til og bo i.

YOUTUBE: I denne videoen fortalte Felix Kjellberg om innbruddet og oversvømmelsen. Foto: Skjermbilde, Youtube

Enda et hjem utsatt

3. desember lastet Kjellberg selv opp en video der han bekreftet innbruddet. I tillegg la han til at hans hjem i Brighton hadde blitt oversvømt.

Samme dag som han publiserte videoen la han ut et bilde av seg selv utkledd som en stereotypisk innbruddstyv.

Bildeteksten, som senere skal ha blitt endret, skal ha vært: «Skal fortelle barna mine at det var denne fyren som brøt seg inn i huset mitt», ifølge Metro.

https://www.instagram.com/p/B5k3ZE2ACxE

Det er heller ikke første gang han har opplevd ubehagelige og uønskede besøk i sine hjem. Han har tidligere bedt fans om å ikke oppsøke hans hjem i Brighton.

Rike internettkjendiser

Ifølge Business Insider skal Pewdiepie ha en formue på 20 millioner amerikanske dollar i 2019.

Svensken har flere ganger fått rangeringsplasser på Forbes’ lister over topp influensere og to ulike «30 under 30»-rangeringer.

Marzia Kjellberg og Felix Kjellberg, som møtte hverandre over Internett, giftet seg i sommer etter åtte år som kjærester. Ifølge Metros estimater kostet bryllupet rundt 75.000 britiske pund.

LES MER: