Vil du se The Killers?

Del ditt beste The Killers-minne og vinn billetter til P3sessions 4. september.

NB: Nettkonkurransen er nå avsluttet, men vi kommer fortsatt til å dele ut billetter gjennom Facebook, Twitter, og de forskjellige radioprogrammene til P3.


De er et av verdens største band – og har ikke spilt en eneste konsert i Norden så langt i år. Det forandres tirsdag 4. september; da står The Killers på Sentrum Scene i Oslo, i regi av NRK P3. 

P3sessions-tradisjonen tro deler vi ut billetter.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å sende oss ditt beste The Killers-minne. Påmeldingsskjema finner du nederst i saken.

P3morgens Ronny Brede Aase er stor fan av The Killers.

–  The Killers sine plater har vært massive soundtrack til ulike deler av livet mitt. Fyrsteplata, Hot Fuzz, lydla heile vidaregående. Hver gang jeg hører låter derfra minner det om festivitas og allsang med gode venner. Andrealbumet Sam’s Town var lyden av ny tilværelse, som student på hybel. Jeg tror jeg har spesifikke minner knyttet til omtrent hver eneste The Killers-låt. Utelukkende gode minner.

Det er med andre ord ingen overraskelse at han gleder seg til å se Las Vegas-bandet på Sentrum Scene.

– Jeg gleder meg så mye at jeg kunne truet med å si opp jobben om jeg ikkje fikk billett. The Killers er et fantastisk band med ekstremt mange feite hits på samvittigheten. Jeg tror det blir magisk!

Anmeldelse: The Killers på Hove, 2010 (6/6)

The Killers slipper sin fjerde plate, Battle Born, nøyaktig to uker etter at de gjester P3Sessions. Dermed er sjansene store for at heldige P3-vinnere får et par unike smakebiter fra det nye albumet.

 • Lillian Ayla Ersoy

  Krysser fingrene!!!! Would be a dream come true! 🙂 

 • Maiken Flowers Johnsen

  Jeg meldte meg på på onsdag, så jeg lurer på om The Killers-minnene mine jeg skrev i dag tidlig blir godkjent? Det står jo kun en påmelding per person …

 • Hedda

  Det funker jo ikke og legge inn svar!

 • Anne Cathrine Johnsen

  Hvordan vet jeg om mitt svar har blitt registrert?

 • Joakim Joergensen

  Jeg har aldri sett The Killers live, og jeg er en av norges 1200 største fans. I 2010 kjøpte jeg The Killers live from Royal Albert Hall. Dette har blitt et fast fest-moment og det er fra denne blue-rayen mitt beste minne er fra. Jeg er fra nord norge hvor vi på sommeren har midnattsol hele natten. Vi begynte kvelden med rolig pilsing og alle 20 av oss var i festhumør på grunn av nettopp midnattsola. Godt inn i den 6 halvliteren foreslår jeg å sette på konserten og får et nølende ja fra de ikke så store fansene. Human er først ut og jeg åpner gardinene på vidt gap og midnattsolen skinner inn bak skjermen. Det blir stille. 20 stykker gjør ikke annet enn å bli lamslått av skjønnheten av kombinasjonen mellom sola og brandon flowers som en smule sjenert står og blotter sjelen sin på scenen. Alle kan teksten, men ingen synger med på grunn av stemmen som synger er så hjemmesøkende vakker. Sangen er over og det er stille i 10-15 sekunder etter sangen er over. En lav og nervøs latter begynner i rommet. Alle er klar over hva som har skjedd men ingen kan sette ord på det. Jeg kan først i ettertid finne ordet som beskrev det. Perfeksjon.

 • Andrea Lindberg

  Eg registrerte meg med ein gang eg såg/hørte dette på tirsdag…. venter i spenning!!!! HÅPER,HÅPER,HÅPER DRØMMEN GÅR I OPPFYLLELSE!!! Helsing STOR The Killers fan…..

 • Hanne Moxkri

  Hm, lurer på hvordan man vet at man er registrert jeg også. Man får jo en beskjed «takk for ditt Killers minne», og beskjed om at vi bare kan registrere oss en gang. Prøvde for moro skyld å sende inn på nytt med samme opplysninger – og jeg fikk samme beskjed……. Så da er det muligens noe som ikke fungerer her. Synes forøvrig at P3 kunne svare de som spør….

 • Gjest

  Jeg vet ikke hva jeg gjør hvis jeg ikke får billett 🙁 Har sittet å hørt på P3 24/7 nå og jeg MÅ HA BILLETT!!

 • Sigurd Mørtvedt

  Bare for å pirke så spilte ikke Killers på Hove i 2010, men i 2007 og 2009 🙂 Og Brandon Flowers i 2011

 • Faen ta 18års grense! 

 • Anonym

  HVORFOR er det 18-årsgrense? HVORFOR?

 • Sinnasnekker’n (Sverige)

  All ære til P3 som har klart å få et band av dette kaliberet til P3sessions, men dere må alvorlig talt kutte ut all praten om og spillinga av The Killers som har pågått de siste dagene. Føles ut som om jeg hører på den offisielle The Killers radiokanalen! Vi som ikke er hardcore fans blir jo bare møkk lei hele bandet…

 • Sinnasnekker’n (Sverige)

  si det :/

 • Maria Skarpaas Andersen

  Jeg er desidert en av Norges 1200 største The Killers fan. Kan ikke tenke meg noe bedre enn å se bandet fra Las Vegas live. Kan alle tekstene utenatt og teller ned til det nye albumet kommer ut på bursdagen min !:D

 • Andrea Nymoen

  NEEEI!! HVORFOR ALDERSGRENSE!?!?!?! MÅ MAN VÆRE 18?? THE KILLERS ER JO LIVET UANSETT ALDER!!

 • Kråka

  Det går ei an å sende inn skjema. 

 • idacc

  Yes, jeg blir 18 år to uker etter p3sessions.

 • Krysser fingrer og tær og ber på mine knær.. vinner jeg dette kan jeg kysse ut enda et band på «100 band jeg må se før jeg dør» lista mi!

 • Eirikolsen94

  jeg blir 18, 6 dager etter konserten 🙁 kan jeg ikke dra på konserten da? 🙁

 • Tes

  Har de begynt å kontakte folk?

 • Anonym

  Håper NRK P3 er snille, og gir meg billetter til denne konserten, på selveste bursdagen min..

 • Tes

  har de startet å kontakte folk ennå?

 • Når trekkes denne konkurransen?!?

 • TK!!!!!

  Ja, de har begynt å kontakte folk. Jeg fikk mine billetter på fredag! Begynte å gråte av lykke!!! THE KILLERS. <3

 • Døretteråvite…

  Når begynner man å motta mail om man vinner?

 • Andreas Helpdesk

  Godt over aldersgrensen på 18 år, men er en sinnsyk fan av The Killers siden jeg så dem første gang i Norge. Må bare føle vibbene og svettedråpene fra Flowers igjen!
  Ønsker å få invitert en god venn på denne konserten og dermed få vist at en gruppe fra Las Vegas gir deg et minne for livet.
  Takk for billett!

 • Jølle

   Er vinnerene trukket allerede?

 • Andy

  Thank you P3sessions! To billetter til The Killers IN MY MAILBOX <3

 • Jeg så the killers under hovefestivalen 2009, det var helt magisk. Solen skinte og jeg traff denne fantastiske rødhårede jententen. Vi tilbrakte en nydelig natt sammen jeg aldri glemmer og ikke bør gå i detalj på. Jeg gikk å nynnet på sangene des i flere dager etterpå. The Killers. <3

 • Heidi

  Det er enkelte ganger livet tar deg igjen, og man føler øyeblikket så intenst, at luften blir en konkret masse man kan ta på. The Killers er ensbetydende med en slik stemning, på første Hovefestivalen. 
  Vi var en gjeng på røft avrundet 15 stykker, gi o ta. vi bodde i partytelt på gresset nede ved vannet, med egen utedo og brygge som vi fant ve den tilfeldighet, gitartalenter, sangfugler- dog storhes etter dagesvis med strabaser, sprittusj, stoler, gress (og ikke gjørme.. 😉 med gjester og en herlig kreativ linje av dikt, råd, og marius sine 3- sisige timelister som dopapir i en 45 graders do vi (også) fant lengre inn i skogen.

  Lang setning og nok om det. Toppen var nådd på Sams Town. Alle sang og ansikter strålte. Skribent av denne type bønnen som blir skrevet på jobb når man absolutt ikke har tid,  fikk sitte på ryggen til Jokke fordi jeg egentlig skulle gått på krykker pga nyopperert korsbånd. Slikt øyeblikk amn alltid husker  og vil alltid huske som beste musikkopplevelse noengang, i lag med fantastiske folk. One wonder. 

  Nå har jeg ihvertfall prøvd. Vinner ytterst sjelden bamse på tivoli og lignende. Så kom igjen a!! :)) 

  PS: det er bare p3 for meg

  God helg!

 • Vegapauline

  queeeeeeee??!!!!

 • Vegapauline

  Vel!!!…. håper at alle heldige som fikk billeter koser seg…. jeg hadde gjort det ;( lei i meg!!!!! elsker «The Killers»

 • Daniel

  Hei verdens beste radiokanal,
  Jeg kan gå med søpla deres gratis i 14 måneder om dere kan gi meg to billetter til meg og kjærsten min som er verdens største the killers fan!!!:))

 • Anonym

  Roskilde 2007, når The Killers gjorde en relativt våt og tragisk opplevelse til verdens beste dag bare ved å gå på scena på Orange, ligger ganske høyt opp på skalaen for mine beste øyeblikk. Det samme med intimkonserten på Rockefeller i 2009 når hele lokalet var stappa av kun hardcore fans og golvet gynga i takt med Mr. Brightside! Hultsfred uka etterpå var også helt magisk. Uansett hvor eller hva The Killers gjør så er det rett og slett fantastisk og magisk!! 

  Det aller første minnet, og som det ligger mest følelser inn i for min del, er første gang jeg hørte The Killers. Det var når jeg så Somebody Told Me musikkvideoen på MTV som 16 åring i 2004. Jeg ble utrolig fascinert av hele bandet og musikken deres, og begynte umiddelbart å søke etter mer av dette bandet, og ble ikke skuffet!! Jeg visste med en gang at dette kom til å bli mitt favorittband. Mr.Brightside er en helt utrolig sang og som gir meg gåsehud hver eneste gang jeg hører den. When you were young har vært min ringetone på telefonen helt siden sangen kom ut, og jeg blir aldri lei! Alle sangene på debutalbumet Hot Fuss er sanger jeg aldri kommer til å gå lei! Det er det albumet som har definert min musikksmak og med en gang jeg hørte dette albumet innså jeg at The Killers kom til å bli et band jeg kom til å følge tett i årene framover! Følelsen dette bandet gir meg er vanskelig å forklare med ord, men jeg absolutt ELSKER The Killers!! 

 • Anonym

  Gutta er unike (ja, dere og da..)
  Glemmer aldri første gangen jeg hørte Mr.Brightside.
  Og ikke minst The OC-episoden de var med i!!! Her er link: http://www.youtube.com/watch?v
  Når det gjelder Mr.Brightside må jeg innrømme at jeg har kjent på sjalusien som Brandon synger om! Gudsjelov er the Killers alltid trofaste!!!Siden den gang, for ca. åtte år siden har musikken dems fulgt meg gjennom mye (gode og vonde opplevelser). Og de vil alltid være der, og jeg blir aldri lei. Har desverre aldri fått mulighet til å se/høre de live, men å få skape et nytt The Killers-minne på p3-sessions hadde vært ubeskrivelig fint!! (noe jeg sikkert vil leve på laaaaangt frem i tid, slik at ungdommene på skolen jeg jobber på og ikke minst min tiåring, Hedda får en lykkeig lærer/mor uendelig lenge!!) Ha en fortsatt fin helg!!! (OG DETTE ER MITT N’te FORSØK på P3!!)

 • Britsissel

  bb