Bør Norge deles i to?

…eller bytte navn til Fjoristan eller Fjorland? Hør den aller første episoden av Tore og Einars podkast om Norge nå!

Tema for første episode av «Tore og Einars podkast om Norge – I anledning grunnlovsjubileet 1814-2014»: Geografi

 

Hør første episode av Tore og Einars podkast om Norge her!

 

Det er premieretid på P3 og nå kan du høre, le av og nyte den aller første episoden av den helt nye podkasten «Tore og Einars podkast om Norge – I anledning grunnlovsjubileet 1814-2014», med Radioresepsjonens Tore Sagen og VGTVs Einar Tørnquist.

Les også: Mer om både Tore og Einars podkast om Norge og P3s nye podkastprosjekt her!

– Jeg skjønner hvorfor folk i Nord-Norge ikke vil ha OL i Oslo, for det blir som at vi i Oslo skulle betale for et OL i Roma, sier Tore i diskusjonen om hvor langstrakt vårt land er.

Mandager og torsdager slippes det én ny episode av «Tore og Einars podkast om Norge – I anledning grunnlovsjubileet 1814-2014» og hver episode har hvert sitt tema.

Jeg ville nok fjernet Kristiansund

Hvilken by trenger vi ikke?

Tore og Einar tar blant annet opp en rekke problemstillinger i forbindelse med første episodes tema.

Hvilken norsk by hadde det tatt lengst tid før du hadde merket blitt borte?

– Jeg føler at på nordvestkysten av Norge er det mange veldig like byer som går litt i hop for meg. Ålesund, Molde, Kristiansund kan egentlig bare slås sammen til én by. Jeg ville nok fjernet Kristiansund, svarer Tore.

Einar på sin side har valgt en by som han mener man aldri skal til, som ingen kjenner noen som bor i og som man aldri kjører forbi, nemlig Kongsvinger.

– Ikke noen kompetanseheving

Lurer du på hvorfor Norge ser ut sånn som det gjør, hvorfor du ikke vet hvem Per Spook er eller hvilken by som er Norges minst viktige?

Da bør du sjekke ut «Tore og Einars podkast om Norge – I anledning grunnlovsjubileet 1814-2014» som slippes hver mandag og torsdag her!

– Dette er ikke noen kompetanseheving. Dette er ikke en del av kunnskapsløftet. Dette er et lettbeint underholdningstilbud for å forsvare konsesjonen, sier Tore spøkefullt.

Nye episoder av Tores og Einars podkast om Norge kommer mandager og torsdager