Opplev Topp 20 i Trondheim på nytt

Etter VG-lista Topp 20 fikk noen overlykkelige fans møte Envy bak scena – slik var showet i Trondheim!

Over 12 000 trøndere hadde møtt opp til VG-lista Topp 20 under kveldens show på torget. Stepping, battling med publikum og trønder-konkurranse sto på programmet.

Camilla, Maiken og Malin (14) var så heldige å få et stjernemøte med Envy under kveldens konsert. Jentene braste ut i latter, gråt og tårer da de fikk komme bak scenen for å møte rapperne.

– Dette kommer jeg aldri til å glemme, sier Camilla og tørker en tåre.

– Ingen ting kan toppe dette, sier jentene i kor.

fans_envy.jpg5

Hør P3sommers reporter jakte på Envy-fans her:

Envy fans Del 1 kopi

Hør jentenes møte med Envy her:

Envy fans Del 2

Envy-gutta sier at det er dette som er gøy, det å møte fansen.

– Dere er våre aller beste fans, sier gutta og gir alle jentene en klem før de går tilbake til resten av stjernene bak scenen.

DJ Broiler-gutta åpnet konserten med låta «Vannski», og fikk med seg de aller fleste på den legendariske hoppinga mens de sang den kjente strofen Vi synger Å å å å å å ååååå, her er vi sammen for alltid.

Etter DJ-duoen var det Phil T. Rich som sang «Gal». Det stemte det han sa om publikumet i Trondheim i et intervju med P3, de sang med!

Det var ikke bare Maragaret Berger som var på hjemmebane under kveldens fest. Astrid Smeplass kommer også fra Trøndelag, og forteller P3 at hun har gledet seg veldig til å synge «Shattered» foran Trondheim by.

– Jeg så mange venner blant publikum, så det ble litt vinking og ekstra smil til de, forteller Astrid, som reiser videre til Bergen neste uke for å synge låta si sammen med resten av VG-lista Topp20-gjengen.

Akustisk stemning

For andre år på rad er Marion Ravn å se på scenen under showet i Trondheim. I kveld spilte hun «The Minute» og hennes nye låt «Driving».

– Den akustiske opptreden min blir litt rolig i forhold til all bassmusikken her i kveld, men det var veldig gøy. Publikumet hadde til og med lightere i været da jeg sang, sier Marion til P3.

Marion er en av Norges mest erfarne artister, men sier likevel at det er sjelden man spiller foran et så stort publikum.

– Det er så bra liv rundt hele VG-lista Topp 20. Det er sjelden jeg spiller foran 12 000 mennesker, sier hun, og avslutter med at hun syns Eva & The Heartmaker er kveldens beste band.

– De har fantastiske poplåter, og Eva har en nydelig stemme.

Mektig syn

Kveldens debutanter var Tromsø-gruppa Violet Road. Med instrumenter som munnspill, trekkspill, mandolin, saksofon og gitar fikk de med seg det unge Trondheims-publikumet da de fremførte låta «Last Days In India».

– Det var et mektig syn, og man kunne kjenne energien fra alle menneskene. Det var litt flere folk enn vi er vant til å se på en onsdag for å si det sånn, forteller Halvard.

Gruppa bestående av brødrene Halvard, Håkon, Hogne og Herman innrømmer at de ikke er kjent med alle artistene under kveldens show, men at de syntes Marion Ravn var flink på scenen.

– Hun hadde en veldig fin opptreden. Også var det morsomt å se Sirkus Eliassen igjen. De møter vi ofte på turne-veien, tilføyer gutta.

Halvard begynner mimringa bak scenen og forteller om VG-lista Topp 20 den gangen han var ung og ville stå på scenen.

– Jeg husker at det var ca. 6-7 grader og tendenser til snøfokk, men sommerstemningen kom hver gang VG-lista Topp 20 og HC Andersen ble sendt på radio. Jeg husker jeg tenkte «ka om æ får stå på scena der en dag…», og her står jeg, forteller han.

Kvelden avsluttet med brødrene Eliassen og DJ Broiler på scenen med låta «En gang til». Det er sjelden man hører så mange skrik og ser 12 000 hender i været… Under showets siste minutt samlet hele artistlisten seg foran trønderne og danset sammen til programleder Aishath Afeef måtte runde av kvelden.

Les også: Margaret Berger i Trondheim: Nå blir hun igjen stoppet på gata

Neste uke reiser VG-lista Topp 20 til Bergen, og da står disse artistene på scenen:

Astrid Smeplass
Cir.Cuz
DJ Broiler
Eirik Søfteland
Envy
Eva & The Heartmaker
Fjorden Baby
Kurt Nilsen
LidoLido
Robin og Bugge
Sirius feat. Daniel De Bourg
Truls

Dette er litt av det du kan vente deg.

Eva & The Heartmaker med Joanna:

Fjorden Baby! med låta Himmelen:

Se Robin og Bugge sin Elak Elak her:

Les også: Gikk du glipp av VG-lista Topp 20 i Oslo og Stavanger? Opplev showene på nytt her