nrk.no

Filmpolitiet DLC

Siste episode: The Witcher 3

Filmpolitiets ukentlige spillpodkast med Rune Håkonsen og Marte Hedenstad. Les mer om podkasten og bli kjent med P3-nerdene her.

iTunes RSS

Nyeste episoder


[podkast feed="http://podkast.nrk.no/program/filmpolitiet_dlc.rss" num="20" excerpt="true" target="_blank" fargekode="84D422" filnavn_prefiks="Filmpolitiet DLC"]

35 Responses to “Filmpolitiet DLC”

 1. MoRi86

  Dette liker jeg, nerden i meg storkoser seg 🙂 Interessante diskusjoner som går i dybden når det gjelder gaming og spill, pluttselig litt avsporer av diskusjonene men det gjør ikke noe så lenge diskusjonene er bra. Dere har en fin kjemi og det virker som om spillinterressen deres dekker de fleste sjangerne noe som vil gjøre podcasten variert fra gang til gang.
  Dere er ikke tilfeldigvis inspirert av The Co-Optional Podcast? (Tidligere The Gamestation Podcast), det var det første som slo meg når jeg hørte «la oss starte med det vi har spillt den siste uke». 🙂

 2. Truls Hå

  Hvor mange kliss like anmeldere og generiske (sic!) uttrykk klemt ut av en gjeng offentlig ansatte hipstere trenger vi egentlig?
  Alle som påstår Titanfall er «kliss likt» et eneste annet spill på markedet aner absolutt ikke hva de snakker om, og burde ties ihjel. Dette i likhet med de som spiller liksom-important og diskuterer tema som enhver med et fnugg av spillinteresse har plukket opp og deltatt i på utenlandske nettsider for lengst.

  La meg gjette….neste cast kommer til å dreie seg om kvinner i spillindustrien og såkalt misogyni?
  Zzzzzz….

  Truls Haug

 3. Erik Ohr Gustad

  Jeg vil si at Esports IKKE har mistet momentum på Verdensbasis, men hvis vi snakker om Norge så er jeg enig. Det er ingen som vil satse på Esports i Norge fordi det rett og slett ikke er lønnsomt å drive Esports her i Norge, det er ingen sponsorer som er interessert I å satse på det og det blir derfor ingen penger til «Esports Kassa».

  På Verdensbasis har det bare vokst, og der det har vokst mest er jo selvsagt Sør-Korea, der de har tatt til seg Esports som deres egen kultur og det er egne Esports stadier for akkurat spillsport. League of Legends, Starcraft, Dota, Crossfire og mange fler spill er forgudet i Sør-Korea.
  Man må ikke glemme det at både American Express og Coca-cola sponser League of Legends LCS liga, og det er ESL One i juli, der det spilles Dota 2 for 150.000 Amerikanske dollar i Frankfurt, og at det skal ta sted i en stor fotball arena. Tror ikke vi skal vente så mange år før Esports blir direktesendt på TV i mange land (Det gjør de alt i Korea).

 4. EndreFodstad

  Dere trenger en litt eldre/mer «historie»kunnig nørd på poden som kan påpeke det absurde i å snakke om «ekte rpg» 🙂 Det mangler liksom litt det ankeret.

 5. Egil

  Kjære Rune, det å kritisere
  Xbox One for at den har innhold som ikke er for alle blir jo for dumt! Det er
  som å si at en PC er kjip for den inneholder muligheter ikke alle kan bruke. Jeg
  bruker selv Xbox One med TV og det fungerer smertefritt. De har lagt inn supre tjenester som p.t er for det Amerikanske markedet. Når de skal levere en fullverdig spillmaskin som også skal være et fullverdig mediesenter må vi la Microsoft bruke litt tid på å få dette opp og gå i små markeder som f.eks Norge.

   • Egil

    Så at de har en tilkoblingsmulighet for svært mange er negativt? Jeg føler Xbox One får mye «på pungen» fordi de har levert mye mer enn en spillmaskin. At alt ikke virker for alle må vel være bedre enn at de skipper tilleggsmuligheter? Har både ps4 og Xbox One. Xbox’en har bedre spill, er e fullverdig mediesenter og tilbyr i tillegg mange andre flotte tjenester. Grafikkforskjellen som alle tyter om er det ingen av oss som har klart å se forskjell på. Prisen inkl. Spill og kinect var heller ikke mer en hva ps4 med eye og spill koster. Jeg kan virkelig ikke se mange grunner til å gå for PS4.

 6. ÅstaF.

  Indieutviklerene antagonist er godt i gang med ett spill som heter through the woods som bygger på god gammel norsk frykt for skogen og folketro. Sjekk ut det spennende prosjektet på antagonist.no

 7. Mismas

  Vikingtidsspill som kommer i sommer: Frostrunen http://thefrostrune.com/
  Pek og klikk spill til iOS, android og windows phone fra norske Grimnir Media. De bruker historien vår for alt det er verdt og bruker arkeologiske funn som kilder til gjenstandene i spillet.

 8. Henrik Kurka

  Takk for kanonbra podcaster! Jeg og sønnen min hygger oss med disse hver uke 🙂
  Finnes det noe videoklipp av foreraget/presentasjonen av No man’s sky (fra #15) eller ble det kun gjort lydopptak?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.