Det har lenge vært kjent at superheltene fra Marvel Comics skal samles i én og samme film i The Avengers.

Det florerer av fan made-trailere av den kommende storfilmen på youtube, som er basert på tegneserien Avengers: The Initiative, og forventnignene er skyhøye. Kanskje ikke så rart når man er i ferd med å få se Captain America, Hulken, Iron Man, Black Widow, Thor og Nick Fury, for å nevne noen, i samme film.

I de siste Marvel-produksjonene kan de mest tålmodige filminteresserte få seg et lite frampek på hva som kommer, hvis man venter til etter rulleteksten.

I den første Iron Man-filmen møter vi Samuel L. Jackson i rollen som Nick Fury for første gang når han rekrutterer Tony Stark til Avenger Initiative. I The Incredible Hulk fra 2008 er det Tony Stark som tilbyr The Avengers’ tjenester til General Ross. I Iron Man 2 får man nok en indikasjon på hva vi kan vente oss i de kommende Marvel-filmene, da en av Furys agenter befinner seg i den amerikanske ørkenen hvor Thors hammer har slått ned. Thor er enda en Marvel-film, som sammen med Captain America: The First Avenger kommer ut i 2011.

Captain America. (Foto:Fox film/Marvel comics)

Les: De nyeste superheltene

Hvilke skuespillere som skal fylle de ulike rollene i The Avengers er tildels spekulasjoner, det samme er hvilke Marvel-helter som blir tatt med i filmen, som har planlagt premiere 4. mai 2012. Men en ting er i hvertfall klart – filmen har klassikerpotensiale.

Les: Joaquin Phoenix som Hulken?

The Incredible Hulk. (Foto. Universal pictures)
The Incredible Hulk. (Foto. Universal pictures)

Filmplakaten

Scarlett Johansson fylte rollen som Natasha Romanoff aka Black Widow i Iron Man 2. Forkledd som Natalie Rushman, den nye assistenten til Tony Stark himself, viser det seg etterhvert at hun er en del av Avengers Initiative.

Scarlett ble for alvor lagt merke til da hun ble nominert til «mest lovende nykommer» på Chicago Film Critics Association Award, etter sin rolle som Grace i The Horse Whisperer i 1998. Deretter har hun markert seg som en habil skuespiller i Lost in Translation, Vicky Christina Barcelona og A Love Song for Bobby Long.

Multitalent?

Det har vist seg at flere filmstjerner har en indre drøm om å være sangstjerne, og hvorvidt de klarer å gjennomføre det fordi de allerede er kjendiser, eller fordi de faktisk har talent er et spørsmål som burde stilles oftere.

Les: Elsk eller hat – filmstjerner som går til musikken

Scarlett Johansson er en av de som har gjort et par forsøk med vekslende hell. I det siste har det riktig nok gått veldig bra. I samarbeidet med Pete Yorn høstet den amerikanske filmstjernen lovord, for blant annet Relator (se video nederst i saken).

Nå står hun igjen med mikrofonen i hånda og synger ut med en Train Steel-cover, «Bullet», som også høster gode kritikker rundt om.

Hvis Scarlett-feberen skulle ta overhånd før The Avengers fyller lerretet, kan man i inntil videre fylle ørene med søt musikk fra den spreke dama.

Les: Scarlett tolker Waits