Vi har ventet ganske lenge på lanseringsdatoen til Kinect. Etter at Sony satset på en septemberlansering på sin Move-kontroller, ble det klart at Microsoft måtte være rask på labben for å ikke komme for sent på markedet med sitt produkt.

LES: Natal blir Kinect

Kinect (Foto: Promo)
Kinect (Foto: Promo)

Allerede 10. november kan familier i hele vårt langstrakte land oppleve en ny verden med håndkontrollerfri spilling, skriver Microsoft i en rykende fersk pressemelding.

Microsoft avslører ikke prisen på Kinect, men ut i fra amerikanske tall, kan det se ut til at selskapet ønsker å selge den billig. Kanskje for å hevde seg i konkurransen med Playstation Move?

Pakkeprisen for 4GB 360-konsoll, Kinect og et spill, ligger på 299$ (1850 kroner), mens du for halve prisen kan få kun spillet og Kinect-sensoren (altså 900 kroner).

LES: Sonys nye leketøy er i hus

Artikkelen fortsetter under bildet.

GamesCom 2010 (Foto: Ina Fassbender)
GamesCom 2010 (Foto: Ina Fassbender)

Tidspunktet de valgte å avsløre dette, er nok godt planlagt, siden det er i dag de inviterer journalister på GamesCom i Köln til å leke seg med Kinect.

Reisebrev del 1: – Vi er i Köln

Og jeg skal ikke nekte for at jeg er litt spent selv, for jeg og min kameramann Martin skal bruke dagen på å bli godt kjent med Kinect.

Microsoft skal vise frem over 15 spill i dag, som «demonstrer bredden så vel som dybden» av det Kinect kan gjøre (i følge pressemeldinga, i alle fall).

I del 2 av reisebrevet, som du får servert i morgen tidlig, lover jeg masse bilder og mer informasjon om hvordan det er å leke med Kinect!

Skal du skaffe deg Kinect? Legg inn din kommentar under.