Ain’t it Cool News var så heldige å få selveste Sylvester Stallone med på et nettmøte, hvor heldige fans fikk muligheten til å sende inn spørsmål til sin store helt. Alt fra mannsidealer til rambokniver og lyssverd ble diskutert, og det er tydelig at enkelte gleder seg ekstremt til The Expendables som kommer på kino 28 i august.

Se alle svarene på Ain’t it Cool News her!

Les også: Topp 5 actionfilmer fra 80-tallet

Lyssverd-Rambo?

En av fansene spurte Stallone om det stemte at han prøvde seg som Han Solo i Star Wars, noe han kunne bekrefte. Desverre gikk det ikke som han hadde håpet.

– Det gikk ikke så bra siden George Lucas ikke så på meg én eneste gang da jeg møtte ham. Da sa jeg bare «jeg er tydeligvis ikke rette typen», og det var vel egentlig best slik siden jeg ikke ser noe særlig ut i spandex med en laserpistol i hånda, skrev Stallone.

Ettertraktede leketøy

En annen fan lurte på hvilke souvenirer Stallone hadde hjemme fra de forskjellige filmene. Han skrev at han har hanskene og beltet fra Rocky, alle Ramboknivene, og Rambos klær fra First Blood. Han har også en replika i naturtro størrelse av Judge Dredd og John Spartan fra Demolition Man, i tilegg til hans blodige klær fra Cop land.

Stallone har beholdt leketøyene fra Rambo, Rocky, og Judge Dredd. (Foto: Hollywood Pictures/United Artists/Lionsgate)
Stallone har beholdt leketøyene fra Rambo, Rocky, og Judge Dredd. (Foto: Hollywood Pictures/United Artists/Lionsgate)

Les også: Filmpolitiets anmeldelse av Rocky Balboa

Hig etter patriotisme

Andre fans var mer interesserte i Stallones meninger om dagens actionfilmer, og om man kan forvente seg en mer optimistisk og hardkokt action-helt-film på kino snart. Her var Sylvester svært optimistisk, men mente at det var et lite mirakel at den siste Rambo-filmen i det hele tatt ble laget. Dette med tanke på det politiske klimaet i USA der patriotismen fra åttitallet har lunka noen hakk etter mange år med krigføring som har høstet stor kritikk.

– Jeg gamblet på at det kom til å være mange fans der ute som savnet slike filmer, og jeg tror at alt går i sykluser. USA kommer nok en gang til å få filmhelter som kan reflektere æren det er å beskytte det mest fantastiske landet som finnes på denne planeten, skrev Stallone.

Les også: Filmpolitiets anmeldelse av Rambo

Sylvester Stallone tok en sjanse da han laget den siste Rambo-filmen. (Foto: SME/Euforia Film)
Sylvester Stallone tok en sjanse da han laget den siste Rambo-filmen. (Foto: SME/Euforia Film)

Les også: Gled deg til The Expendables!

Følger lidenskapen

Ingen mangel på patriotisme her i gården, med andre ord. Det var også noen av innsenderne som var nyskjerrige på hvordan Stallone var som filmskaper, og ikke bare som actionhelt foran kamera.

– Jeg bruker bare å få ut alt jeg har, fordi jeg vet at 80 prosent av alt jeg skriver i starten er ubrukelig når man kommer til andreutkastet. Jeg vil heller skrive med fyrrig lidenskap enn med kald logikk, det kommer seinere, sier Stallone.

Se traileren til Stallones nyeste film «The Expendables» her!